NAK TAU INFO KLIK SINI

Tuesday, November 11, 2014

TUTORIAL BLOG: CARA MENGHALANG FACEBOOK KITA DI HACK

Sekarang ini dah jadi trend FB kita di hack oleh manusia durjana..
Suka hati saja memalukan orang dengan menyebarkan link-link berunsur seks di wall facebook orang lain...

Manusia durjana ini mengunakan taktik menghantar link mengguna akaun orang lain untuk mempromosikan website lucah mereka..

Ia umpama macam kita tuan empunya facebook berkongsi link lucah untuk dengan rakan-rakan FB kita..tapi kita sendiri sebagai tuan empunya FB tidak tahu langsung bahawa FB kita di hack melainkan rakan FB kita tidak memaklumkan....
Ia sungguh memalukan....keji sangat...choi...


Ok korang jangan risau...korang on je pc atau laptop korang buka akaun FB korang dan ikut step GK dah buat nie....senang bangat...ini edisi untuk PC dan laptop ye..tadi dah post edisi mobile...






2 comments :

  1. thanks for sharing...mencegah itu lebih baik..nak kena buat ni

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP