NAK TAU INFO KLIK SINI

Saturday, October 23, 2010

DAPAT BONUS 2 BULAN GAJI

Member saya bagi tau CUEPACS nak fight(bukan gaduh tumbuk2 muka tau) nak mintak kerajaan bagi 2bulan bonus kat kakitangan awam...kalau betul ni yang terjadi..alangkah berbunga riangnyer hati kami(suami isteri)....tadi saya sempat la ke blog CUEPACS dan nie la antara yang CUEPACS bagitau...

http://4.bp.blogspot.com/_4UNvrodYsIs/THNUj1fTg6I/AAAAAAAAA0Q/v9wkf_fGJEk/s1600/Ringgit+malaysia.jpg

"KUALA LUMPUR, 19 Okt (Bernama)-- Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs) sekali lagi memohon supaya kerajaan mempertimbangkan pemberian dua bulan bonus kepada kira-kira 1.2 juta penjawat awam di negara ini.
Presidennya, Omar Osman berkata berdasarkan pertumbuhan Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) yang menunjukkan peningkatan sebanyak 10.5 peratus tahun ini, beliau yakin kerajaan mampu berbuat demikian."
 
nak tau lebih lanjut korang ke blog CUEPACS baca nie

2 comments :

  1. Dah umum dlm belanjawan dpt RM500.00 je. Ok la tu dari x dpt...

    ReplyDelete
  2. aku yang kerja swasta ni cam mana, tiap tiap tahun orang kerajaan je dapat, dekat raya duit dapat, time budak sekolah duit dapat. Gamaknya kat mana dia orang korek duit tu ya. Korang jangan nangis pulangkan balik duit tu nanti ya.. Bagi je kat aku.

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP