NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, December 10, 2010

JOM TONTON DRAMA KOREAN SECARA PERCUMA

Sapa minat tengok citer korea macam citer nie:
http://www.showwallpaper.com/wallpaper/0701/005755.jpg 
http://justbudak.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/90days.jpg
http://www.korean-drama-guide.com/images/2-out-in-nineth-innings-banner.jpg 
http://2.bp.blogspot.com/_lZrGobHpzik/SIEcGor4cpI/AAAAAAAAACg/y-edOzU8ZCo/s320/Before_and_after_PS.jpg
http://www.showwallpaper.com/external/Series/Full_House/Full_House_100007.jpg 
http://3.bp.blogspot.com/_V9t0pnPw9Ys/S8U31mVlbRI/AAAAAAAAAWI/swzEmqxWP28/s1600/hello-my-lady-banner.jpg
http://staccatarino.files.wordpress.com/2007/06/goong-s.jpg 
dan banyak lagi la...nak senarai banyak sangat..
korang daftar la..percuma je..tak payah bayar pun..
saya dengan member2 selalu layan citer korean kat sini la..
jom layan drama korea di www.maaduu.com

PESANAN DARI GADIS KAMPUNG:
  1. JANGAN LUPA STAND BY TISU..
  2. LOADING MEMANG LAJU JADI SEBELUM LAYAN TU PI LA TOILET DULU
  3. SEDIA MAKANAN BANYAK2 BARU BEST SAMBIL LAYAN MAKAN CUCUR
  4. BUAT SEMUA KEJE BAGI SIAP DULU BARU LAYAN (kalau tak korang akan tertangguh banyak keje sebab citer dia semua best2)
  5. LAYAN WAKTU MALAM BARU TOUCHING
selamat menonton...

16 comments :

  1. ngee. tenkiu for de information! i loikee.. loading laju mane ni? lagi laju dari youtube? nak test la jap lg =)

    ReplyDelete
  2. thanks 4 sharing...sy mmg peminat ceriter korea...

    ReplyDelete
  3. terima kasih sudi kongsi..mok cik ni..peminat cerita korea ni..

    ReplyDelete
  4. wahhhhh lepas ni confirm layan korea mlm2..hehe

    ReplyDelete
  5. thanksss...sejak akhir2 nie mmg mnt cter korea... so de bnyk n laju nie... b'tmbh mint la jdiknyer...hhahah...
    tgk smapi lebam... thankss

    ReplyDelete
  6. Blog Baru (2010) Pilihan??? kalau berbesar hati untuk undi saya. UNDI N0.108. nak tahu lebih lanjut? tekan sini

    http://miela-tahril.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan-undi-no108.html

    terima kasih kerana sudi meluangkan masa :)

    ReplyDelete
  7. kalau balik rumah weekends jer "terpaksa" mengadap citer korea dengan wife..
    dipaksa 'layan' dengan dia...

    ReplyDelete
  8. kalau macam kakak ni batu nak tengok satu slot dah tertangguh. kena ambung lagi nanti....

    ReplyDelete
  9. wahh..best2 da lama x layan korea..tq 4 sharing

    ReplyDelete
  10. mende ni la yang wife ngan baby aku dok layan memalam kalo boring kat astro takde citer best nak tengok..masa memula dua bulan lepas baru join kat situ tak banyak lagi movie/drama yang ada, sekarang ni dah banyak gak la..

    ReplyDelete
  11. shida akak ada tag shida utk join GA ni...
    http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2010/12/giveaway-edy-terbang-jauh-jauh.html

    ReplyDelete
  12. nka d/load tak sure la..saya tengok terus je...loading dia memang laju...psl dia guna BETA kot pasal tue laju(rasanyer la)..

    ReplyDelete
  13. thank kak d sudi tag nama shida...tadi dah tengok...nnt2 shida join ye...

    ReplyDelete
  14. wah..best cite korea..selama ni nuyu bukak soju.com jek..lmbt.. nnt nuyu nk try maaduu.com plak... thkz 4 info...

    ReplyDelete
  15. minat sangat kalo time study dulu2 mmg layan jek sampai pagi

    nk tnyla..sbb pe bila sy bukak mcm xde pape ekk..waitingg jek..tq

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP