Friday, November 2, 2012

CARA MENGISI BORANG BR1M SECARA ONLINE

Salam kepada individu yang belum mendaftar BR1M pada siri pertama dah boleh daftar BR1M ..Yang dah penah daftar tak payah daftar dah..cukup lah sekali..tapi kalau tukar alamat wajib pi semak balik dengan LHDN..
Cara isi borang BR1M secara online:



NOTA KAKI:
Nak daftar online klik saja DISINI



post signature

16 comments:

  1. ni cmne ni...kawan saya ni dah lps isi borang brim 2.0..bahagian kod pengesahan asyik x lps. je..

    ReplyDelete
  2. takleh klik "0" la . nape ehh ?

    ReplyDelete
  3. takleh hantar... kat ruangan pendapatan kasar dia kata "you must enter text with 4 or fewer characters" padahal masa isi tu dia automatik masukkan koma (,) kat situ, so dah jadi 5 character... tolong2.... :(

    ReplyDelete
  4. leh x nk kemaskini borg 2.. cz x isi parlimen n DUN.. Mse isi 2 xde plak tanda * 2.. xlgkp la borg 2..tp pas lak antr.. plz2 help

    ReplyDelete
  5. XLEH ISI DUN..PASTU XLEPAS..

    ReplyDelete
  6. bile last anta eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x bolh isi ls borang,,,macam mnew nak isi borang,,ce citew,??

      Delete
  7. Macamana nak isi borang untuk poligami? saya isteri ke 3. Mohon tunjuk ajar. Suami saya sekarang honeymoon bersama isteri no 4 dan saya tidak mahu mengganggu mereka.

    ReplyDelete
  8. saya ada kwan yang sama masalah dengan pun..untuk masalah ini pun hanya perlu daftarkan nama puan dengan nama anak-anak saja..nama suami tak perlu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tumpang tnye, sy daftar utk nme sy dan anak2 tp x bleh sbb dia mintak utk isi name pasangan..jd mcm mne ye??

      Delete
  9. Boleh tak saya ingin mengisi sekali untuk madu saya yang ke 4 tu? Sebab dia di luar negara bersama suami saya.

    ReplyDelete
  10. Salam, nak tanya lagi, boleh ke saya nak isikan untuk madu saya yang ke empat kerana dia sekarang berada di luar negara sedang honeymoon bersama suami saya. Mohon tunjuk ajar. Saya tidak mahu mengganggu mereka.

    ReplyDelete
  11. sesapa yg masih belum isi lg, sila isi sblm 15hb january ni.. sbb date tu date last...

    ReplyDelete
  12. Thanks for the guidance...really helpful....terima kasih Gadis Kampung :)))

    ReplyDelete
  13. Same la sy pon ble nk isi gaji kasar msti ade tulis you must enter text with 4 or fewer charaters.

    ReplyDelete
  14. kalau tak leh daftar kena terus ke page LHDN ye..

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

IKLAN BERBAYAR

There was an error in this gadget

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails