NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, May 20, 2011

SECRET RECIPIES HALAL KE HARAM?

Korang mai la dekat sikit...

GK ada masalah nie...nak tanya tolong jawab plz....
GK sekarang nie sejak mengandung boleh dikatakan kerap gak la makan kat secret recipies...
sebelum nie GK bukan nak layan sangat restoran nie....
bila lalu je depan restoran nie tak de hati pun nak singgah..
sebab GK pikir secret recipies lebih pada kek je...

Sejak bulan januari aritu masa tue GK baru lagi di sah kan mengandung...GK teringin sangat nak makan meat ball yang ada cheese..sekali GK terpandang kat pamplet secret recipies ada benda tue...GK sanggup drive pi lepak kat secret recipies sorang2 semata-mata nak makan meatball tue...

Pastu boleh dikatakan tiap2 bulan GK akan pi secret recipies nak makan spagethie, cheese cake dia paling GK suka coklat indulge dia...nyum...nyum....

Baru-baru nie ada member opis bagitau kat GK secret recipies nie tak halal...


terkejut GK masa tue...pasal GK baru sangat balik makan cheese cake strawbery kat sana...tapi ada member kata halal..pastu GK pun apa lagi terpikir-pikir sampai sekarang...halal ke haram????

GK try tak nak pi dah sebab orang kata kalau was-eas dah jadi syubhah...tapi hati nie meronta-ronta nak makan cake indulge...tolong la korang...sapa yang tau pasal benda nie plz share with me...

http://2.bp.blogspot.com/_NTSGr2J0LP4/THZ1Q8m2GjI/AAAAAAAAAOM/LZQXEQD__Kg/s1600/Chocolate-Indulgence.jpg 

6 comments :

  1. Jakim takde kuarkan ape2 ke psl nie? hurm..maera pun tak bape tau..

    ReplyDelete
  2. paling nak bagus , buat research kat internet , but yang faa carik zaman dulu-dulu tu , kata halal kate tak halal . but kalau pergi secret recipe mmg tepampang besaww die punye halal . tpi inshaallah yg kat malaysia ni halal ^^, *hello bby dlm peyutt .

    ReplyDelete
  3. selagi kita YAKIN! insyaAllah Halal! jangan was2 ok.. =) yang penting JAKIM dah keluarkan sijil halal..

    ReplyDelete
  4. kalo tak HALAL kenapa JAKIM takde keluarkan statement..insyaallah wiyah yakin dijamin halal,,jg risau GK ;-)

    ReplyDelete
  5. insyaallah halal..wida pon suka mkn kek2 sr.
    semua sedap2.

    tp GK jgn mkn mknan manis byk2 yer..x elok utk kesihatan, especially for ur baby:)

    ReplyDelete
  6. SALAM.. hii there.. er i pernah kerja kat SR before this. SR halal.. insyaALLah. JAKIM pernah kuarkan senarai halal which is including SR. so just enjoy ur foodies here okeh.. ^_^

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP