NAK TAU INFO KLIK SINI

Wednesday, June 20, 2012

CLEARBLUE DIGITAL ALAT TEST KEHAMILAN YANG PALING TEPAT

Salam reader semua..
Ada sapa-sapa yang rasa diri dia mengandung tapi takut nak pi jumpa doktor..takut kecewa..jangan risau korang beli je Clearblue Ujian Kehamilan DIGITAL..

Mesti ada tertanya-tanya apa beza clearblue nie dengan pregnancy test kit yang lain...beza ia ialah..

Clearblue Ujian Kehamilan DIGITAL dengan Petunjuk Conception memberikan anda pengesahan dua keputusan. Penderia Pintar yang Dwi boleh memberitahu anda dalam perkataan jika anda mengandung atau tidak, malah  ia juga boleh menunjukkan jumlah minggu kehamilan korang..

Dengan Clearblue Ujian Kehamilan DIGITAL ia akan memberitahu korang kehamilan ujian yang paling tepat . Dengan clearblue, bila korang boleh test 4 hari sebelum due period korang...ia dah boleh detect kehamilan...so amazing...

Clearblue ni ada dua color:
                   

Ini kotak clearblue:

Korang boleh beli kat WATSON dengan harga RM22 sahaja...

CIRI-CIRI CLEARBLUE DIGITAL:
  • Ujian Clearblue DIGITAL Kehamilan dengan Petunjuk Conception
  • Lebih daripada 99% tepat dari hari haid anda adalah disebabkan
  • Satu-satunya ujian juga memberitahu anda beberapa minggu sejak anda mengandung
  • Memberikan keputusan yang baik tanpa kesilapan yang jelas
  • Terlalu sensitif, anda boleh menguji sehingga 4 hari early2
  • Ujian mudah untuk digunakan dengan simbol hourglass yang unik untuk menunjukkan kepada anda bekerja
  • Jenama yang paling disyorkan oleh doctors3

Cara guna clearblue:
Ini clearblue yang baru dibuka dari kotak





 Tak faham juga cara nak guna clearblue ni korang tengok video nie:


.



76 comments :

  1. hello! blog walking hehehe...
    nk beli ktne eh bnde nie?

    ReplyDelete
  2. kat farmasi ada jual..tapi harga dia mahal sikit dari brand biasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rm brapa ye harga clearblue tu

      Delete
    2. Rm brapa ye harga clearblue tu

      Delete
  3. Farmasi cam guardian n watson ada ke????

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAT WATSON ADA JUAL SEKARANG WATSON BUAT OFFER HARGA ASAL RM24.90 TAPI OFFER TINGGAL RM22

      Delete
  4. Salamz... so benda ni bleh ulang sebyk 4x la yer??

    ReplyDelete
  5. salamz... so benda ni bleh ulang 4x la yer??

    ReplyDelete
  6. strips tue kena buang la niza...cuma indicator tue je boleh guna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. strip tu jual kat mane pulak,x tahu pon..

      Delete
    2. strips ada jual ke??x tahu pon..hehehehe

      Delete
  7. CLEARBLUE DIGITAL berapa harga yer ..

    ReplyDelete
  8. salam
    ditigal clearblue rm 29.90 ke??
    bkn rm 99.90??

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu 99.90 pakej laen..
      yg 29.90 tu ada stu ja dgtal clearblue..

      Delete
  9. isshh GK tak penah beli tak tau la harga dia berapa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. GK klo kandungan usia semingu pn boleh di kesan ke?

      Delete
    2. usia kandungan seminggu pun dah boleh detect...tengok video cara nak gunanya

      Delete
  10. Sy br je beli ptg td kat farmasi..rm 29.90..

    ReplyDelete
  11. sy baru test n beli kat guardian RM26.90.... :)

    ReplyDelete
  12. Seronoknya. Hmm, saya nak bagi anda lai mudah dapat.

    Dapatkan pregnancy test dengan hanya RM 8 termasuk kos penghantaran (pasaran RM 12). Apa yang ada tahu. Esok selamat sampai di rumah anda. Sila likes http://www.facebook.com/pages/Pregnancy-Test-Delivery/543044649056480

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..boleh dptkan pregnancy test tu lg

      Delete
    2. Salam..blh dptkan pregnancy test tu lg

      Delete
  13. jom terjah prenancy test delivery..pakat beli ramai2..

    ReplyDelete
  14. Berapa kali leh guna yer?

    ReplyDelete
  15. strip tu ada jual kt mna?

    ReplyDelete
  16. Mahainyaaaa.. huuuu. Bw here ♥

    ReplyDelete
  17. sy baru beli td, rm26.90. sok pg2 nak wat.. doa2kan la ye.. seraammmm..

    ReplyDelete
  18. Salam....leh cepat dectac ke brand ni???

    ReplyDelete
  19. KLU LEWAT PERIOD 1 WEEK..BOLEH KESAN X?
    BRAPE KALI BOLEH GUNA ?

    ReplyDelete
  20. Boleh lwt smggu... Sy dlu lwt smggu dh +ve... P cek klinik utk sah pun still positive..

    ReplyDelete
  21. kalau korang confirm pregnant guna UPT besa pun akan tepat juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. You ad jual x..klo you ad jual brg ni reaply comment ni tau..mls nk kuar jauh2 gi beli hehe

      Delete
  22. Salam..strips uhh jual kt mnee sis?? kat pharmacy mmg ade jual ea..?? bpe price nyer??

    ReplyDelete
  23. Salam sis..strips uhh mmg ade jual kt pharmacy ke?? bpe price dia sis???

    ReplyDelete
  24. Sy nak tnya haid sa da lewat seminggu Dan sy test guna pregnant test 3 kali tp still postive...adakah betul keputusan bila kt gunakan pregnant test?

    ReplyDelete
  25. kebarangkalian awak nie mengandung..selalu kalau kita buat uijan air kencing sekali dah positive dah sah kita mengandung ini kan 3 kali buat ujian still positive memang confirm awak mengandung..

    ReplyDelete
  26. Kalau nk test 3ari sblm tarikh period seterusnye leh x?

    ReplyDelete
  27. Klau nk test 3ari sblm tarikh period leh x ek?

    ReplyDelete
  28. seeloknya ditest 4 hari sebelum tarikh period...

    ReplyDelete
  29. salam sis...strips tuh ade jual kat mane ea??boleh replace ea kat clear blue test tuh??

    ReplyDelete
  30. sy lewat period 3 hari then check guna jenama biotest , muncul 2 line (1 line tu pudar sikit la). sekrg dah 6 hari delay. blm check sekali lg.. takut nak check. kira pregnant ke mcm tu? perut kembung and berdenyut semcm je... tu yg risau.

    -EVY-

    ReplyDelete
  31. Terima kasih di atas info yang diberikan.. memang nervous nak check... heee... Senang-senang jemput lawat www.kindhearty.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Sy cek guna yg murah 2 line naik tp, 1 line Samar.....guna clear blue dh 2x tp x kuar kputusan....mcm mane tu?

    ReplyDelete
  33. Period sye dh lewat 3 hari.. Niat nk guna prgnancy test tu tpi rse takot + nervous pulak

    ReplyDelete
  34. ain...GK doa ujian tu positif ye...GK dulu pon macam ne juga...nak tau result tu Ya Allah nebes sangat....macam nak ambik result exam je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kasih GK.. Hri isnin bru2 nie ade la buat pregnancy test tu.. Result dia 1 line tu kabur.. So agak confius siki

      Delete
  35. siapa nak beli clearblue digital ini boleh beli kat guardian...sekarang ada offer...

    ReplyDelete
  36. Bila ea tarikh offer to, sy pi td xde pun offer

    ReplyDelete
  37. Bila ea tarikh offer to..sy pi td xde pun offer

    ReplyDelete
  38. Brapa rm kt guardian?baru ni ada beli kt watsons rm29.90..dh test naek pregnant 1-2. .tp test upt strip yg biasa 2laen kedua kabur2 je., x bapa nmpk sgt..clear blue digital ni ada kkemungkinan x dia bg false result?bdn dh mula mual2..period delay 9 hari dh...

    ReplyDelete
  39. Salam GK. Utk previous pregnancy Saya biasa guna kit upt yg murah2 je. Tp mcmbest je clearblue ni..

    ReplyDelete
  40. Strip tu bole tukar guna ape2 jenama ke?mtk pencerahan.

    ReplyDelete
  41. Assalam . Saya bru je bli clearblue smlm . Sblm ni sy test pkai strips biase je . Muncul dua line tp satu samar-2 . Sakit pinggang ingatkn nk period . sbb due sy isnin ni . . Sy test lg pkai clearblue awl pagi td . Trpapar 1-2 weeks . Means , kndungan sy dah 3-4 mggu dah .

    ReplyDelete
  42. bley gna brpa kali clear blue

    ReplyDelete
  43. Strips tu kt farmasi ada jual x GK?😊
    TQ

    ReplyDelete
  44. bestnya klu +ve kn...sy try gna upt biasa tp mcm kabur je....nk try yg ni pulak...hope +ve aminn

    ReplyDelete
  45. Salam. Sis GK. Sy nak tanya. Skrg sy lewat period dah 9hari. Perlukah sy tunggu genap 2minggu baru boleh buat pregnancy test? Tq sis.

    ReplyDelete
  46. Sy dh lwt period 1bulan tpi bila cuba pregnant test biasa negatif.. pelik sgt2.. tkt nk p klinik ingat nk try guna clear blue dulu laa.. sbb nk kan kepastian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh lewat 1 bln..ble cek upt negatif.
      cuba repeat sekali lg jika msh negatif better wat scan

      Delete
    2. Repeat upt sekali lagi..jika negatif jg better wat scan..

      Delete
  47. Sy ada alami tanda2 pening kepala,bdn kerap panas tp xdemam,ada skali tompok drh keluar skit..sy bru berkahwin 3minggu..dlm 6hari lg tarikh period..agak2 lau check upt tu da blh ke?

    ReplyDelete
  48. seelok nya hanie biar dulu make sure lps tarikh period yang sepatutnya baru test upt...seeloknya sebulan lebih dari tarikh period...GK risau itu perubahan hormon sebab baru berkawin kan...percampuran hormon sedang berlaku..

    ReplyDelete
  49. Sy ada upt rm1/pc blh wasap 0132723405

    ReplyDelete
  50. salam nak tanya kalau lagi 10 hari nk period bolesh test ke ? please bg jawapan

    ReplyDelete
  51. sy nk tny...klu kita test clear blue...dya tulis 1-2...maksudnya kandungan 3-4 minggu kan?bukan 1-2 minggu kan?

    ReplyDelete
  52. 2 mggu dh demam tp mcm tak... mual2 jugak.. esok due period.. kalau x period jgk nk beli la clearblue tu.. hrp2 pregnant.. aamiinn ya Allah

    ReplyDelete
  53. saya 3 hari lagi hari period..tapi skg ni rasa mual2..nak muntah..perut senak je..pingang pun sakit..da cek upt biasa yg rm6..tp negativ..kwn syorkn clearblue..tp blm try lg..

    ReplyDelete
  54. Tadi baru beli clearblue digital tuh , betul kee boleh guna 4 kali ? Nd mcmana caranyaa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..Awak bli bpe rgt skrg hrga dia hihi

      Delete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP