NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, January 13, 2011

ALHAMDULILAH...I'M PREGNANT

GK rindu la kat korang semua..GK rindu nak berblogwalking macam dulu...dulu sehari 50-100 blog GK boleh jelajah..sekarang GK dah tak mampu...bukan tak sudi tapi GK bila ngadap komputer lama-lama GK rasa nak pitam...

GK memang dah lama nak bagitau korang yang GK mengandung dah sekarang..tapi aritu macam awal sangat..kalau yang perasan mungkin sedar yang GK dah slow berblogging...satu hari satu je entry...bukan tak nak taip tapi tu la kesihatan tak mengizinkan...

Tapi GK bersyukur sangat..GK tak mengalami alahan yang teruk cuma pening pala je la..
baby nie tau abah dia dok jauh tue yang dia tak meragam..suami GK masuk hutan 3 bulan..huhuhu...
GK masih banyak berhutang dengan korang..ada yang mesej kat facebook dengan blog minta GK ajar diorang PHOTOSHOP dengan Flash..pastu ada yang mintak GK perbanyakkan tutorial blog...semua tue GK tak mampu lagi nak tunaikan buat masa ini..GK minta maaf...

http://1.bp.blogspot.com/_-vYCqyhNNqY/TQYmMdb0IHI/AAAAAAAAAZM/qWV5teEo7Ps/s1600/Pregnant-cartoon-image-297x300.jpg

29 comments :

  1. tahniah sis... :) jaga baby lelok tau...tumpang hepy jugk hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.... jangan makan asam banyak banyak

    ReplyDelete
  3. wahhh~ alhamdulillah . kongrets ek ! :D

    p/s : vote ceq . :) http://tomatokering.blogspot.com/2011/01/vote-ceq.html

    ReplyDelete
  4. wahhhh..tahniah2..... jage kesihatan.... :)
    moga baby n ibunye sehat dan kuat
    hekhek

    :)

    ReplyDelete
  5. tahniah GK...smga dipermudahkan sampai bersalin nt..

    ReplyDelete
  6. tahniah GK, semoga awak & baby sihat. jgn skip makan yer..

    ReplyDelete
  7. tahniah GK...jaga diri baik2 yer...

    ReplyDelete
  8. akak tahniah yer na daapat bby aww bestnye

    ReplyDelete
  9. tahniaH GK... Take care and jaga baby tu baik2.. mkn makanan seimbang and jgn byk tidur tau......hehehehhe

    ReplyDelete
  10. tahniah ye..moga2 dapat baby yang comey...=D

    ReplyDelete
  11. wahhh..tahniah2!!bkl jd seorang ibu. :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah,nasihat saya banyak minum air soya elak makan jenis kekacang... jenis kacang parang mmg tidak digalakkan.

    ReplyDelete
  13. congrates...dah pregnant...jage diri n junior lek lok ye...;p

    ReplyDelete
  14. tahniah GK
    jaga diri and kandungan baik2 k

    ReplyDelete
  15. tahniah3!!! semoga rezeki bertambah2 dengan kehadiran orang baru. alhamdulillah~~~

    ReplyDelete
  16. tahniah yer,
    jaga kandungan baik2..
    happy dgr org mengandung..

    *skrg org asyik buang bayi*

    ReplyDelete
  17. Tahniah sis... gembira sgt dgr brita org2 pregnant ni... doakan sy gak ye :)

    Jga baby leklok ...

    ReplyDelete
  18. tahniah.. jge baby elok2 ek.. mkn mknan yg berkhasiat.. byk2kn jawab buku soklan math..kasi minda dia cepat maju.. anyway, tahniah again.. ;D

    ReplyDelete
  19. congrats sis....jaga diri elok2 taw...

    ReplyDelete
  20. GK:Patutle makin slow berblogging...perasan gak tu....tahniah ye...:)

    ReplyDelete
  21. Congrats..semuga jangkit kat akk plak pasni ;)

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP