NAK TAU INFO KLIK SINI

Saturday, September 20, 2014

CARA MUDAH MENGUGURKAN JANIN

GK dapat whatsapp dari member pasal pil mengugurkan janin yang semakin berleluasa di internet.
Yang paling sedih bila baca satu perbualan whatsapp antara pembeli dan penjual pil gugur janin itu seperti menjual pil untuk kurus badan atau pil nak bagi cantik muka je...langsung tak ada rasa bersalah..

Sedih sangat bila baca perbualan itu bayi yang berusia 5 bulan 2 minggu depa boleh gugurkan dengan hanya makan pil itu...

Dah la berdosa berzina..pastu berdosa lagi membunuh bayi itu...sekali dengan penjual tu pun berdosa pikir nak untung je...

Minta pihak berwajib pantau masalah ini..GK tak padam nama facebook penjual tu supaya memudahkan pihak berkuasa menyiasat...

GK nak harap jangan la ada yang sedang membaca artikel ini cuba untuk membeli pil ini...jangan bunuh bayi yang tidak berdosa itu andai korang tak mampu nak menjaga dia korang serah pada yang mahu...jangan buang bayi itu seperti membuang sampah...
Teruk sungguh masyarakat sekarang lagi teruk dari zaman jahiliah...nauzubillah
..
Muzakarah Jawatan kuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia yang bersidang kali ke-26 pada 7-8 Mac 1990 telah membincangkan isu Pengguguran Kandungan Atas Nasihat Doktor Disebabkan Kecacatan dan telah bersetuju memutuskan seperti berikut: "Adalah haram menggugurkan janin di dalam kandungan kecuali atas sebab-sebab kecacatan yang teruk yang boleh membahayakan nyawa ibu." Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia yang bersidang kali ke-52 pada 1 Julai 2002 juga telah membincangkan isu Hukum Menggugurkan Kandungan Mangsa Yang Dirogol dan telah bersetuju memutuskan seperti berikut: a) "Haram menggugurkan kandungan janin yang telah berumur lebih 120 hari kerana pengguguran itu dianggap satu jenayah bunuh ke atas janin yang telah ditiupkan roh kecuali pengguguran itu untuk menyelamatkan nyawa ibu. b) Pengguguran janin yang berumur sebelum 120 hari adalah harus sekiranya janin itu cacat dan penyakit yang teruk yang boleh membahayakan nyawa ibu."

18 comments :

  1. Uish mcm2 la skrg ni....kepada yg memerlukan mesti suka dgn pil ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ubat GUGUR KANDUNGAN pharmacy telah diluluskan oleh KKM kami menawarkan khidmat nasihat.cara penggunaan cytotec200mcg / Misoprostol / cytolog pm014-2795564

      Delete
    2. Ubat GUGUR KANDUNGAN pharmacy telah diluluskan oleh KKM kami menawarkan khidmat nasihat.cara penggunaan cytotec200mcg / Misoprostol / cytolog pm014-2795564

      Delete
  2. Itu la pasal ena..takut GK dengan budak2 sekarang....

    ReplyDelete
  3. tak nampak pun nama penjual tu..hehehe

    macam hepi2 je deme berborak..padahal dah melakukan jenayah..dunia lepas la..tunggu kat sana nanti..

    ReplyDelete
  4. Astaghfirullahalazim dunia akhir zaman

    ReplyDelete
  5. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0132132815

    cod : kl/sel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 20 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. pil cytotec original dijamin gugur & cuci.. Hati-hati dengan penipuan online,ramai yang dah terjerat dengan diorang... sebelum anda beli, minta mereka menghantar bukti bahawa mereka benar-benar mempunyai pil tersebut @ sebaliknya.. Ramai yang dah di tipu dengan pil tiruan..

      CALL/SMS/WHATSAPP 019-9993248 ( miss ain)

      http://pilgugurkandungan.blogspot.com

      Delete
    2. Pil @ supplement ini mmbantu 'mencuci' khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 20minggu ke bawah.. hanya ikut arahan pengambilannya dan dlam masa 12jam akan segera 'cuci'. Khas utk wanita hamil jarak dekat, operation, & masalah lain. Kami mmbantu pada yang memerlukan..pil CYTOTEC MISOPROSTOL 200mcg, dijamin dapat mengugurkan. Hati-hati dgn scammer, ramai yang dah terjerat dgn scammer online ni..sebelum beli,minta mereka bagi bukti yg mereka benar2 trusted seller..

      CALL/SMS/WHATSSP 019-9993248 (miss ain)

      Delete
  6. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

    hubungi number ini.

    0132132815

    cod : kl/sel

    ReplyDelete
  7. Ubat GUGUR pharmacy telah diluluskan oleh kementerian kesihatan Malaysia cytotec200mcg/misoprostol /cytolog pm 014-2795564 nurse

    ReplyDelete
  8. Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 20 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. pil cytotec original dijamin gugur & cuci.. Hati-hati dengan penipuan online,ramai yang dah terjerat dengan diorang... sebelum anda beli, minta mereka menghantar bukti bahawa mereka benar-benar mempunyai pil tersebut @ sebaliknya.. Ramai yang dah di tipu dengan pil tiruan..

    CALL/SMS/WHATSAPP 019-9993248 ( miss ain)

    http://pilgugurkandungan.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Pil @ supplement ini mmbantu 'mencuci' khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 20minggu ke bawah.. hanya ikut arahan pengambilannya dan dlam masa 12jam akan segera 'cuci'. Khas utk wanita hamil jarak dekat, operation, & masalah lain. Kami mmbantu pada yang memerlukan..pil CYTOTEC MISOPROSTOL 200mcg, dijamin dapat mengugurkan. Hati-hati dgn scammer, ramai yang dah terjerat dgn scammer online ni..sebelum beli,minta mereka bagi bukti yg mereka benar2 trusted seller..

    CALL/SMS/WHATSSP 019-9993248 (miss ain)

    ReplyDelete
  10. Pil @ supplement ini mmbantu 'mencuci' khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 20minggu ke bawah.. hanya ikut arahan pengambilannya dan dlam masa 12jam akan segera 'cuci'. Khas utk wanita hamil jarak dekat, operation, & masalah lain. Kami mmbantu pada yang memerlukan..pil CYTOTEC MISOPROSTOL 200mcg, dijamin dapat mengugurkan. Hati-hati dgn scammer, ramai yang dah terjerat dgn scammer online ni..sebelum beli,minta mereka bagi bukti yg mereka benar2 trusted seller..

    CALL/SMS/WHATSSP 019-9993248 (miss ain)

    ReplyDelete
  11. UNTUK PERTANYAAN DAN BANTUAN : SMS/WHATSAPP/WECHAT 018-3207424(24JAM)

    WWW.WOMENSHEALTHLIFESTYLE.WORDPRESS.COM / WWW.WOMENSHEALTHLIFESTYLES.BLOGSPOT.COM

    Awas-jika anda mengandung di luar rahim, penggunaan pil adalah dilarang sama sekali…RISIKONYA TERLALU TINGGI, jadi anda KENA SCAN dulu kandungan tu untuk memastikan kedudukan janin berada didalam rahim, saya juga akan memantau semasa client mengambil ubat ini.

    Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 23 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, terlanjur, belum berkahwin dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. Jika dilakukan di hospital swasta, kosnya Rm1000 ke Rm1500.. bergantung berapa minggu kandungan dan sakit yang teramat sangat apabila saluran tiup dimasukkan dalam saluran kemaluan, jadi bertindaklah sebelum terlambat. Kandungan ubat ni adalah 200mcg, di pasaran hanya ada 20mcg, 50mcg dan 100mcg, elakkan dari membeli bawah 100mcg (hanya cacatkan janin shj), Tuntas dari Indon (menyebabkan pendarahan yg teruk), RU486 dari Singapore, Indon Dan Thai (RU486 sudah ada 368 kes kematian Seluruh Dunia).

    -GUARANTEED-
    Term & Condition- Kena Ikut Aturan Makan, Bawah 23 Minggu,

    SMS/WHATSAPP/WECHAT "CUCI" DAN HANTAR Ke 0183207424

    *ubat ini mengandungi 80% protein dan produk tiada kesan sampingan dan selamat digunakan, produk sudah berada dipasaran semenjak 2002 dan tiada mengunakan bahan-bahan terlarang, 98% Berjaya Jatuh.

    *Penghantaran melalui poslaju atau byhand di area k.l sahaja.

    *JUGA ADA MEMBEKAL SECARA PUKAL DENGAN HARGA TERMURAH TANPA PERLU MINIMUM PEMBELIAN DAN BANTUAN SOKONGAN 24JAM KEPADA PELANGGAN .

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP