NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, June 14, 2012

JADUAL MENGAWAL PERBELANJAAN HARIAN

Tadi GK ada bagi tips cara nak berjimat cermat..sampai 11 tips GK bagi kat korang...kalau korang apply confirm boleh jadi kayoooo tue....hehehehe..ok sekarang GK nak share spreadsheet atau jadual untuk korang isi bagi mengawal perbelajaan korang...jadual nie GK ambik kat microsoft ofice..korang boleh buka website nie  http://office.microsoft.com kat situ ada banyak template untuk personal budget la family budget la..holiday budget la..
personal budget spreadsheet
GK suka spreadsheet yang nie..senang nak isi...spreadsheet nie siap ada anggaran perbelanjaan kita dan jumlah sebenar yang kita belanja..

kalau korang pun suka speadsheet nie just klik sini ye..

NOTA KAKI:
Jom kita berjimat...

3 comments :

  1. baguslah..bijak merancang,jimat perbelanjaan..

    ReplyDelete
  2. best2.. thx a lot sbb share info ni.. =)

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP