Monday, September 24, 2012

BORANG PERMOHONAN KE KOLEJ VOKASIONAL DAN SEKOLAH TEKNIK sesi 2013

Salam semua adik-adik diluar sana,
GK nak bagitau borang permohonan untuk ke kolej vokasional dan sekolah teknik dah dibuka..
kepada semua adik-adik yang akan menduduki PMR tahun nie boleh la apply ye..
untuk keterangan lebih lanjut sila ke website http://www.moe.gov.my/


Adik-adik boleh isi borang permohonan secara online di http://apps.moe.gov.my/esptv/2012_mohon/login.cfm


post signature






                       


                     

54 comments:

  1. nape xley nk mas0k sistem ..? Asyk kate maaf2 je .... Why ..? Nyirap t0l ... I/c ngn angke glirn da mas0k dgn bt0l ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sisitem down la tue..anak menakAn GK try ok je

      Delete
    2. macam mane nak buat permohonan nak masuk nie?

      Delete
  2. kenapa teknik sepang tk de dalam senarai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai teknik arau perlis..best sgt

      Delete
    2. eiykah smk kamil p.ptehOctober 5, 2012 at 9:26 PM

      nk dftar ke sklh teknik ny cane ea akak?

      Delete
  3. Salam , kenapa ye ble sye click ia jdi service unavailbe ? Tolong saya :(

    ReplyDelete
  4. sama2 fatin..kepada sesiapa yang ada masalah boleh merujuk pada kementrian pelajaran..GK ada bagi link diatas

    ReplyDelete
  5. NK tnye..
    Permohonan sekolah teknik/kolej vokalsional,
    Hanya boleh lakukan sekali sahaja ker permohonan..
    Sebab nak mohon sekolah teknik dan kolej vokalsional..
    Harap reply..

    ReplyDelete
  6. NK tnye..
    Permohonan sekolah teknik/kolej vokalsional,
    Hanya boleh lakukan sekali sahaja ker permohonan..
    Sebab nak mohon sekolah teknik dan kolej vokalsional..
    Harap reply..

    ReplyDelete
  7. Saya hendak tanya.,
    Permohonan ke Sekolah Teknik/Kolej Vokalsional,
    Hanya boleh mohon sekali sahaja ker?
    Sebab saya mahu mohon ke Sekolah Teknik Dan Kolej Vokalsional.,
    Harap reply :)

    ReplyDelete
  8. yang tue kena tanya pihak jabatan pelajaran...website moe ada di dalam entry nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,nk tnye,cye from4 thn nim,tp thn dpan nk msk skolh vocasional bley x?

      Delete
  9. pilihan 1 n pilihan 2 tu klu kte nk pilih bhgian katering kte kene pilih yg mne satu

    ReplyDelete
  10. teknik area selangor kat mane best/berkualiti?

    ReplyDelete
  11. hope saya diterima.sebab saya minat teknik.



    ReplyDelete
  12. kenapa masih ambik keputusan percubaan PMR?

    ReplyDelete
  13. salam. bagaimana untuk mendaftar sekolah teknik. boleh gadis kampung tunjuk kan caranya. dan macam mana mendapatkan angka giliran.
    terima kasih.

    firdaush418@gmail.com

    ReplyDelete
  14. npe adew yg da suruh pgi temu duga kolej vokay yek...

    ReplyDelete
  15. kenape da ade yang da suruh datang temu duge kolej vokay..

    ReplyDelete
  16. nk pegi alamat mana nk daftarr ni konfius la,,,

    ReplyDelete
  17. Salam....untuk pelajar pmr (2013)..bila tarikh untuk membuat pemohonan untuk kemasukan teknik 2014 ye?

    ReplyDelete
  18. Salam...nk tanye la...untuk pelajar pmr(2013)...bila tarikh permohonan teknik bermula ye?

    ReplyDelete
  19. link thun nie tak kuar lagi..ini 2012 punyer..

    ReplyDelete
  20. Dear GK, Bila permohonan ke kolej vokasional tahun (2014) dibuka ye ?

    ReplyDelete
  21. kak http://apps.moe.gov.my/esptv/2012_mohon/login.cfm tak buleh nak bukak

    ReplyDelete
  22. permohonan 2014 xkuar ag kew?

    ReplyDelete
  23. Rasenye permohonan tahun nie bile keluar ye??

    ReplyDelete
  24. Nak tanya, bila link untuk tahun 2013 nak keluar ye?

    ReplyDelete
  25. Rasenye tahun nie punye bile kluar ye ? Hrp bls.. ^_^

    ReplyDelete
  26. asalamualaikum...!
    saya nk tanye klau masuk ke kolej vokasional nie kena....ada A KER.....hmmm klau saya ade 1A tpi x gagal...rse2 nye teria ke x...???saya minat sangat2..untuk masuk ke kolej vokasional nie.....sbb sambil kta belajar sabil itu kita buat kerja...tu yg seronok tu...lg pon klau masuk nie dorang ckp masa depan akan lebihh cerah...!hehhe sorry panjang pulak

    ReplyDelete
  27. salam.. nk tanya permohonan online utk ke sek vokasional & teknik 2014 bila kluar ye..

    trima kasih

    ReplyDelete
  28. Bila eh borang permohonan utk ke vokay for this 98's nak keluar eh? Kalau boleh, nanti dah keluar inform lah dkt nadhirah.gikwang0898@gmail.com ye. I'll appreciate it, thankyou :)

    ReplyDelete
  29. Bila eh borang permohonan utk ke vokay for this 98's nak keluar eh? Kalau boleh, nanti dah keluar inform lah dkt nadhirah.gikwang0898@gmail.com ye. I'll appreciate it, thankyou :)

    ReplyDelete
  30. As'salam..tumpang tanya, permohonan untuk pelajar PMR 2013 bila buka ye? =)

    ReplyDelete
  31. Bila ye borang permohonan utk ke vokay utk pelajar PMR 2013 nak keluar?bila da ade tlg inform dkt hana.fara62@yahoo.com =)

    ReplyDelete
  32. salam...sya nk tnya bila permohonan untuk thun 2014 dibka??? hope reply

    ReplyDelete
  33. hai .. nak tnye kenapa kalau sy klik yg borang online tu msty error ? knape erk ?

    ReplyDelete
  34. salam.. nak tanyer.. knaper xley nk daftar yea??? asyik errorjewwppp

    ReplyDelete
  35. salam..saya calon pmr tahun 2013.. saya amat meminati bidang yang ada di kolej vokasional ini. bidang yang saya minat ialah seni kulinari.. saya nak tanya macam mana nak buat permohonan bagi tahun 2014? sebab di surat khabar ada memaparkan bahawa permohonan tersebut boleh dibuat pada 17 september.. dan tarikh tutup nya 25 disember.. macam mana ye saya nak semak permohonan ini? mohon dibalas komen ini..

    ReplyDelete
  36. apa syarat untuk masuk ke sekolah teknik ni?

    ReplyDelete
  37. kenapa tak boleh buka permohonan pendaftaran eh

    ReplyDelete
  38. mcm mana nk apply SMT ? just isi online or kene amik tandatangan pengetua? ASAP

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum.....saya nak tanya permohonan untuk pmr 2013 bila buka yee?????

    ReplyDelete
  40. Assalammualaikum Akak :) Mana Nak Cari Borang Kolej Vokasional , Tadi Tadi Cari Tak Jumpa Jumpa Pun :(

    ReplyDelete
  41. ini ada permohonan untuk 2012..bagi 2013 GK tak pasti bila boleh daftar..harap maklum

    ReplyDelete
  42. Askom saya nk tanya sikit blh permohonan ini tutup bila??

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

IKLAN BERBAYAR

There was an error in this gadget

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails