NAK TAU INFO KLIK SINI

Tuesday, July 31, 2012

TUTORIAL UNTUK MENDAPAT BE DARI NUFFNANG

Salam semua,

Gk baru balik dari menjelajah dari satu blog ke satu blog..
GK terjumpa la entry adik nie tulis kenapa ye payah sangat nak dapat BE dari nuffnang..
Pastu GK baca la komen yang kat entry tue ramai juga yang komen kata payah betul nak dapat BE...
Ada yang kata orang yang berpangakat GLITTERATI akan dapt lebih advantages..erm alhamdulilah la GK ada la status glitterati..

OK mai dekat sikit akak yang tak berapa nak otai nie nak bagi tips..
mungkin boleh membantu menambah pendapatan nuffnang korang..
Korang penah dengar tak pasal antaq tiket ke nuffnang..
bukan ticket kapal terbang ok..tapi tiket bertanyakan soalan ye..
apa pentingnya tiket nie..
Pihak nuffnang akan sedar sikit kewujudan blog korang..
cuba korang pikir berapa ribu blog dalam malaysia nie.. kalau korang antar tiket kat nuffnang mereka akan take note kewujudan blog anda..

STEP 1:
Klik kat contact us untuk antaq ticket...


STEP 2:
Tulis la apa yang korang nak tanya tue..
contoh: Subject: buffering earning
Message: Saya tak pernah dapat BE sejak saya menulis blog, sedangkan pengunjung blog saya sehari 100 uniques visitors. Bolehkah pihak nuffnang memberikan saya BE.
ok done...tunggu la pasni nie nuffnang akan antaq email kat korang..pastu mereka akan menyedari kewujudan blog korang..rajin2 la antaq tiket ye...

CARA LAIN NAK DAPAT BE:
- Kerapkan update blog ok..paling minimum 2 entry perday
- Rajin-rajin la update survey/kemas kini tinjuan ok..

NOTA KAKI:
Allah yang memberikan kita rezeki..bersyukurlah apa yang kita dapat..jangan tamak jangan sombong...
 

11 comments :

  1. Asslmkum..
    Tq GK..Hehehee..Sue ni bukan tau sangat pasal menda2 ni semua, Tapi sekurang2nya now tau la sikit2 pasal BE ni...

    ReplyDelete
  2. thanks kak ..
    teringin gak dpt BE ..
    huhuhu ..
    sdg usaha mjdi blogger yg rjin smla .. hehehe

    ReplyDelete
  3. tips2 yang berguna utk blog yg baru naik mcam saya..tq GK

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum GK..

    Oh begitu ye nak dpt BE..Saya ade dpt BE..tapi xdelah beratus2 pendapatannye.. Hehehe..Sebab malas update belog.Anyway thanks bg tips (^_^)

    ReplyDelete
  5. ooo...camtu... tq2.. nak try gak.. eza tak besa dpt BE lg pon.. hikhik

    ReplyDelete
  6. hai ;)
    tq fr info
    tak tahu sgt pasal ni
    tapi bulan lepas saya dapat 4 BE
    lama jugak dia duk kat akaun nuffnang saya tu..semalam check semua dah takde.huhu

    ReplyDelete
  7. Salam...oooo..cam tu ke cara nk dpt be tu hihi...kite ni pun suam2 kuku jugak..baru je join nuffnang ni:-)
    Tq for ur info...:-)

    ReplyDelete
  8. sama2 semua..try labuat insyallah ada jalannya...ishh macam lagu maher zain pulak hehehehe

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP