NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, October 21, 2010

MAKE UP GUNA PHOTOSHOP

Ada orang request suruh tunjuk cara edit gambar nak make up orang guna photoshop..saya cuba untuk penuhi permintaan orang tue nama dia missyani abdullah saya bila dah orang request sedaya upaya saya akan tunaikan..tadi search kat google jumpa la gambar minah nie muka ala2 angelina jolie tapi awat hitam sangat...
Saya cuba la buat step2 nak tunjuk kat yani nie..last2 tunggang terbalik..saya risau kot dia tak boleh ikut...pastu saya plan nak buat ikut step make betul2 la..mula bubuh foundation pastu make up mata pastu make hidung pastu make bibir dan pastu make up pipi...jadi pada yani nanti akak buat kan tutorial lain ye..tadi akak buat..ada step yang akak skip..akka takut yani tak faham lak...
Ok la saya tunjuk la hasil saya make up minah nie guna photoshop..
Saya boleh jadi mak andam tak?hehehehehe gurau je..


10 comments :

  1. nak tau jugakkk...buat la boleh belajar.....bagus la akak ni....nnti buat tuto camne cara terbaik utk select pict ye,

    ReplyDelete
  2. Gadis Kampung: blh cuba kat gambor sendiri nih! he3.....

    ReplyDelete
  3. kakak tenkiu..xpe kak..take ur tyme.hhee

    ReplyDelete
  4. mush nak tutorial nak select pic?yang macam mana ye?

    ala azzey dan cun dah tak payah edit pun cun juga...

    thanks yanie...nanti akak buat ye...yani knp akak ke blog yang tak de lgsg post@entry?

    ReplyDelete
  5. oh kak..salah link

    kikiki

    http://missyaniabdullah.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. saya pun nk belaja gak....minat photoshop nih tp tk pandai...

    ReplyDelete
  7. ok akak nak pi dah tadi blog yani...sebelum nie buka kena blogshop...leeaneem nak belajar make up juga ke?minggu depan saya publish tutorial cara nak makeup...

    ReplyDelete
  8. akak,
    nk download photoshop ni kat mana?
    nak belajar guna jugak la

    ReplyDelete
  9. akak ambik direct kat internet dik...

    ReplyDelete
  10. salam KGK saya kagum tgk blog nih rajin share KGK share ilmu then update salalu. saya ada jgk wat photo wedding tp utk editing major saya hntr pada kawan sy harap dapat share lebih dalam photoshop dgn KGK.

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP