NAK TAU INFO KLIK SINI

Tuesday, November 30, 2010

TERINGINNYA NAK MAKAN COKLAT...

Hari nie mulut rasa mengidam coklat la 

 Teringat coklat buatan tangan yang saya buat aritu nak tengok klik sini...petang sikit la nak beli bahan2 pun nak beli kat YONHIN murah sikit....teringin nak beli buku
http://1.bp.blogspot.com/_7uQStNPP0Js/S94pc74RmlI/AAAAAAAABpo/XCRJDYif45Q/s1600/2010-05+(Mei)1.jpg 
Macam best je kalau dapat buku nie...harga berapa ye?
Saya nak join kelas HANDMADE CHOCOLATE tapi nak kat negeri Perlis je...ada sapa-sapa buat kelas buat coklat bagitau la saya...harga berapa RM? kena bawa apa?

6 comments :

  1. salam,
    bestnya cekelat tu... yumyum...
    rajinnya nak buat cekelat ye, nak sikit.... huhu

    ReplyDelete
  2. Gadis Kampung : Teringin gak ni!

    ReplyDelete
  3. penah makan coklat cheff amer nie wat.. sedap gak... jumpa cheff amer masa dekat pengkalan balak.. he.he..

    ReplyDelete
  4. ann tau tak kedai mana jual buku nie?saya nak sgt buku nie...tolong la kalau jmpa bagitau ye

    ReplyDelete
  5. try cari kat kedai2 buku berhampiran...

    ReplyDelete
  6. tapi sya dulu beli buku nie secara on line, x ingat sape yg jual...

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP