NAK TAU INFO KLIK SINI

Tuesday, December 14, 2010

JOM BAGI SUPPORT DEKAT BLOGGER BARU (BPM 2010)

Firstly, saya nak ucapan syabas kepada en.azman roslan selaku pencetus idea  
syabas la kepada awak sebab dapat cetus idea yang lain dari yang lain...
sebelum nie saya penah tercalon dalam kategori blog isteri tapi tewas (takpe saya pun bukan glemer pun)
nak tengok entry tue klik sini

Hari-hari saya tengok kat shout box new blogger hantar mesej untuk undi mereka..
Sekarang saya nak ajak semua blogger tak kira yang baru atau yang dah lama jom la kita pakat-pakat undi untuk kategori blogger baru...
en azman dah senaraikan mengikut urutan no...bagus juga tak pening sangat kepala nie nak tengok...

Senarai telah dibahagikan kepada 10 kumpulan:
JOM UNDI
http://bookbabie.files.wordpress.com/2008/11/vote.gif

17 comments :

  1. Jom undi sebagai penambah semangat buat mereka yang tersenarai.

    ReplyDelete
  2. ok saya terbang untuk undi awak...sapa nak saya undi diorang bagitau kat sini...i suka nak support orang ni...korang hepi saya pun hepi...

    ReplyDelete
  3. hai, wah terima kasih.. kumpulan 2 nombor 42 :)

    ReplyDelete
  4. nurul hani..saya dh undi awak...ain jap lg sy undi awak..nk mkn jap...

    ReplyDelete
  5. as-salam bee no 67...thanks sebab nk menolong :)

    ReplyDelete
  6. tq...

    klo rse blog nur mnarik vote r nur...

    no.80 :)

    n undi kwn2 nur skali ye?kami nie baru nk b'tatih.. :)

    ReplyDelete
  7. tq sbb leave komen kat blog sy!
    undi lah sy k, pilihan 2, no. 65..

    ReplyDelete
  8. salam sis ;)
    vote utk sy.. no60 yaaa..
    sy follow sis. thnx ;)

    ReplyDelete
  9. la tak leh vote untuk banyak orang rupanyer..baru la saya tau...satu group sekali vote je...huhuhu tak leh saya nk tolong korang...sori ye...

    ReplyDelete
  10. saya boleh undi untuk group 3,4,5,6,7,8,10 je lagi...pada sapa2 dari group2 nie perlukan undian saya...just drop ur comment kat sini ye dear...

    ReplyDelete
  11. xde pon,,,saya pun bru hehehe sweet90's yer,,,

    www.syedyuss.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. hehehe.... :) dh dtg umah da GK..nk jemput GK dtang umah saye skali..hehheee..
    kg saye ni ha: she.glossypinkluscious@gmail.com

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP