NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, January 14, 2011

KERANA FASHA SANDA SEMUA PEREMPUAN BERTUDUNG DIPERSALAHKAN..

GK hari nie ada mood sikit nak berblogwalking...GK dah sihat sikit...tadi GK buka innit nak post entry kat situ..pastu GK ternampak satu entry pasal citer fasha sanda berbikini...GK pun klik la nak baca story blogger nie..bila GK masuk blog dia alhamdulilah sejuk hati..header blog ayat- ayat Al-Quran..tapi yang buat GK  nak mare ada 3 sebab...
  1. Blogger yang tulis story fasha nie perempuan..sanggup dia search google semata-mata nak cari gambar fasha berbikini untuk dipublish di blog nie...memalukan kaum hawa saja dia nie
  2. Dia siap tunjuk la gambar fasha yang separa tue - pastu kat bawah gambar-gambar fasha tue dia boleh bubuh gambar fasha bertudung litup...apa motif dia???
  3. Dia siap bagi ulasan kata "JANGAN SANGKA ORANG BERTUDUNG NIE BAIK..."ayat dia ni buat GK menyirap darah...jangan bandingkan fasha sanda bertudung dengan kami muslimah yang bertudung....
Bertudung tue wajib cik kak...bukan makruh bukan sunat..bila dia tulis entry macam tue jatuh la maruah gadis islam di seluruh dunia...yang buat GK mare dia tue PEREMPUAN,MELAYU dan tue ISLAM lak tue...GK bukan nak sokong apa yang fasha buat..itu urusan dia dengan Allah..tapi GK nak tegur cara penulisan blogger nie...GK tak nak sebut nama blog dia...cuma GK nak buka mata semua..jangan jatuhkan maruah gadis islam...cuba la bagi pandangan yang boleh menarik orang kafir tertarik kepada agama kita...ini tak menjatuhkan agama dan kaum sendiri saja.... 

Bagi GK tak payah la kita nak buka aib orang tambah pula dia sekaum,sebangsa dan seagama dengan kita...buat tambah dosa je..bertaubatlah...kebetulan hari nie hari jumaat...bawa-bawa la bertaubat...
kot ya pun nak tarik traffik nak up duit nufnang cari la dari sumber dan teknik yang halal......

8 comments :

  1. btul3..takyah la nak tulis citer pasal org dlm blog kita..tak kira artis ke sapa..cermin diri sendiri tu dulu..ni dosa kita pn belum tentu suci nak cari dosa lain plak kan..

    ReplyDelete
  2. hmm...isu2 mcm ni la yg slalu jadik hal..

    ReplyDelete
  3. btl2... kdg2 dowg nie , xpk gune otak.... ops.. :p

    ReplyDelete
  4. hayaiii...ape punye orang la.. x patot la die nak samakan seseorg tuh dgn pmpuan brtdung..

    ReplyDelete
  5. hish xpatut2.. nape mesti compare org btudung ngan fasha.. jauh beza die..

    ReplyDelete
  6. betul tu gk, bertudung wajib, xnk pakai tudung x payah cari alasan yg melampau smpai libatkan org laen. kan kan ?

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP