NAK TAU INFO KLIK SINI

Saturday, January 29, 2011

TOLONG REPLY MESEJ GK

Cuma tinggal 78 orang peserta yang tak sempat GK ke belog diorang lagi kalau ikut dari server internet GK esok dah siap dah..GK dah pi ke 118 blog setakat nie...
Kepada yang GK antaq mesej suruh update url entry tue tolong reply ye mesej GK..bukan apa GK nak adil biar yang sepatutnyer menang tue menang...pada yang tak letak siapa referral dia tolong bagitau dengan kadar segera ye...Kalo korang tak reply mesej GK tue, maka referal korang tue, GK terpaksa kosongkan ye...cian pada yang bagitau kat korang tue....huhuhuhu
GK rasa dah tak sabar announce pemenang cuma tunggu respon dari yang tak lengkap je...kalau sampai minggu depan mesej tak dibalas maka pemenang akan diumum pada yang memberi url dengan lengkap je la...sori ye..

http://3.bp.blogspot.com/_1rErCcpUW3I/TNo60VmZmVI/AAAAAAAABnQ/bgRH-twSaeM/s400/elmo_surprise-1756.jpg

5 comments :

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP