NAK TAU INFO KLIK SINI

Wednesday, June 8, 2011

ARTIS YOUTUBE NAJWALATIF-BEST SANGAT SUARA DAN LAGU DIA

Semalam sempat la tengok rancangan CHUPP kat tv9...
masa tue vj dia lydia dan intan lydiana...
masa tue artis undangan dia NAJWA LATIF...
masa dengar suara dia nyanyi sambil main gitar sedap sangat suara dia masa tue...
dia nyanyi live....

Ala-ala artis indo pun ada juga suara dia nie...
tajuk lagu dia CINTA MUKA BUKU atau dalam bahasa omputih FACEBOOK LUV...
dia kata akak dia yang tulis lirik nie...
dia dah record single album...lagu nie la...
kalau korang nak download boleh download kat 4shared...
kalau nak layan jom layan video klip nie....
sopan je budak nie....






   

6 comments :

  1. tgk jugak semalam kat chupp.
    baru ingat nak n3 & upload video dia kat blog wida..sekali GK dah buat dulu.pantasnya..hehe

    ReplyDelete
  2. dye best laah,, hehe.. i mean..lagu tuh.. heehe

    ReplyDelete
  3. best gileerr lagu tue...penyanyi muda yang berbakat..makin ramai penyanyi yang lahir dari Youtube..Jgn pula artis realiti mcm AF & Mentor tak laku sudah..erm..;p

    ReplyDelete
  4. cam best je kan.....hehehehe

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP