NAK TAU INFO KLIK SINI

Saturday, June 4, 2011

BULAN JUN BANYAK MOVIE YANG MENARIK UNTUK DITONTON....

Kalau korang perasan banyak tau movie yang menarik yang akan dan sedang ditayangkan di panggung wayang sekarang...GK pun dah pening pala nak layan mana dulu...tapi yang ada dalam senarai antara movie yang wajib GK pi menonton adalah....

1) TRANSFORMERS 3-DARK OF THE MOON
- Citer nie my hubby yang minat sangat...dia kata filem nie tengok kat wayang baru rasa feeling...
filem nie hujung bulan jun akan ditayangkan...
Tak sabar sangat nak tengok filem nie...
dulu GK penah hadiah kan dia cd transformer kat dia...
tapi sayang dia boleh bagi kat anak tuan umah sewa masa kat melaka dulu...
pasal budak tue merengek nak cd tue sangat-sangat...kira hadiah je la kat budak tue... 
http://collider.com/wp-content/uploads/transformers-dark-of-the-moon-movie-poster-04.jpg
  
2) NUR KASIH DE MOVIE
GK nak kata minat sangat kat filem nie tak la...cuma bila ada member yang dah pi tengok dia kata filem nie best sangat...dia siap boleh nangis la dalam panggung sebab citer dia menusuk kalbu dan memang touching giler tue yang buat GK nak pi tonton nie...
mungkin esok GK nak pi tengok filem nie...tengok kat alor setar je la...pasal perlis tak de panggung wayang...
GK suka orang nama aidil... 
http://3.bp.blogspot.com/-vfVR35qcT4k/Tc5JDY0VBZI/AAAAAAAAA2E/s1OZRSHaSSA/s1600/NurKasihTheMovie.jpg

3) KONGSI-LU LANGSI LU MATI
Filem nie hubby GK kata best tu tak la...cuma kalau orang PEKIDA tengok diorang faham la...siap ada citer pasal ayahanda dan abang long lagi...
geng-geng PEKIDA suka la tengok citer nie sebab ada kena mengena dengan diorang...
tapi GK rasa filem nie meletop pun pasal Sam je...
Kira filem nie ada dalam list juga la nak tengok...
http://3.bp.blogspot.com/_VgjgM9VB6Ko/TRHjCIPXcNI/AAAAAAAAAPk/8pjrjE28JGI/s1600/TA-Poster-Kongsi.jpg




   

4 comments :

  1. hubby GK org pekida jugak ker?
    wida x tgk pon cite ni lagi..huhu

    ReplyDelete
  2. waauuu.. da layan nur kasehngn kongsi.. ok la.. kung fu panda 2 memang cute!
    hee.. nak kongsi sikit mknn yg bantu kita kurangkan berat badan >> http://comelpunye.blogspot.com/2011/06/5-foods-for-faster-easier-weight-loss.html

    ReplyDelete
  3. ishhh... tak la wida..dia tak minat sangat nak join pekida2 nie...

    ReplyDelete
  4. GK dah layan citer kongsi...best juga cite dia...citer kungfu panda 2 pun ok juga tapi rasa yang first tue best lagi...

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP