NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, November 25, 2011

KEK COKLAT LEMBAB BUATAN GADIS KAMPUNG

Sabtu lepas GK sempat la buat kek coklat lembab sebab mak cik GK nak buat sambutan hari jadi semua kaum kerabat yang lahir di dalam bulan november...
memandangkan kakak,abang dan adik GK ada yang lahir dalam bulan nie maka GK pun dengan rela hati buat la kek nie...
Sekarang nie GK suka sangat buat kek tambah-tambah lagi bila budak-budak makan dengan rakusnye..


Ok la mai dekat sikit GK nak tunjuk hasil kek yang telah GK hasilkan....



TARA......
Korang nak resepi tak?nanti GK post kat blog GK satu lagi kat hasil tangan gadis kampung kalau korang nak cari resepi ke petua ke korang melawat la blog GK satu lagi nie ye...macam-macam ada....

P/S:
Rindu la nak buat editing gambar balik...rindu nak guna photoshop dengan photoscape....rindu nak mendesign balik....


3 comments :

  1. salam... sedap dimata tentu sedap dihati

    ReplyDelete
  2. hehehehe nak try ke panglima muda...nnt saya pos hehehehe

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP