NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, June 1, 2012

AISHWARYA RAI SUDAH KEMBALI KURUS

Best kan jadi artis..kejap je gemuk..duit banyak nak pi slim world pun boleh...london weight management pun boleh pilih je nak pi menguruskan badan kat mana..senang je kan..janji ada duit...dan keinginan la...itu yang penting...
Haritu ramai yang mengeluh dan susah hati aishwarya rai pelakon pujaan ramai dah gemuk..
ala biasa la orang pas bersalin memang naik pun..
tapi kalau nak kurus pun boleh je..janji ada semangat dan iltizam yang tinggi tak gitu....
Ini gambar aish masa gemuk...
gemuk pun cute juga...
Dan yang ini gambar terbaru Aish masa festival filem Cannes 2012 baru-baru ini...
cantikkan aish sekarang

NOTA KAKI:
GK bila nak kurus nie..aduh penat la membawa badan....

3 comments :

  1. heee jadi artis kurus ke gemuk semua org perhati! ngeee..

    ReplyDelete
  2. kalau jadi artis ni mudah je nak kurus kan badan

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP