NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, August 2, 2012

TUTORIAL MAKE UP CARA AWEK KOREA


Salam semua,
Sebenarnya payah GK nak letak tajuk untuk entry nie...kang silap tulis kata nak menghina orang lak..erm..korang paham-paham je la..




NOTA KAKI:
Biar gambar yang berkata-kata...



9 comments :

  1. hehe...jadi cute dah gadis tue..nak tanya gadis kampung bagaimana nak buat tulisan atas gambar..dan macam ader pic love tue..kadang2 ader pic rama2lah..macamana yea...mtk tolong ajar leh tak?

    ReplyDelete
  2. tang mata yang merubah wajahnya kan...pandai betul tipu mata orang....banyak kali dah tengok macam ni kat FB..

    ReplyDelete
  3. untuk soalan sue tue..dulu GK dah penah buat tulisan atas gambar menggunakan photoshop..jap lagi GK link kat tutorial dia ye..

    ReplyDelete
  4. Sentuhan mekap. Ble jd cun. Heeee

    ReplyDelete
  5. Make-up dan photoshop yang terbaik. kekeke

    ReplyDelete
  6. pandainyeee make up

    bkn snang kan nak make-up gini? makan masa la... malas

    ReplyDelete
  7. kalau pandai make up yang kureng jadi perghhhh...betul tak?

    ReplyDelete
  8. wah terlihat cantik ya..
    terikasih banyak ya
    oya kalau untuk trend kaos kaki wanita korea saat ini seperti apa ya..
    kalao ada yang tau bagi infonya ya...

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP