NAK TAU INFO KLIK SINI

Saturday, November 10, 2012

RITA RUDIANI DAN ADI PUTRA PENYELAMAT ANUGERAH SKRIN 2012

Semalam seronok sangat layan anugerah skrin 2012 kat TV3..GK nak komen sikit la..ini pandangan peribadi GK la..kalau korang tak suka terpulang la..anugerah skrin semalam memang ada kelainan..syabas TV3..dapat hasilkan anugerah yang lain dari yang lain..rasa betul-betul dialam fantasi..semua cun-cun dan kacak-kacak belaka..
Tapi biasa la.."bila rumah dah siap pahat masih berbunyi lagi"..mesti ada
pengkritik-kritik seperti GK akan mengomen apa yang best apa yang tak best...

GK tengok neolafa memang cantik sangat dengan pakain ala-ala puteri..memang cun dan sesuai sangat dia jadi puteri tapi sayang..neolafa mempersia-siakan watak yang diberi..skrip dia membosankan..langsung tak de aura untuk dilihat kadang-kadang rasa jelek juga.. Awal lagi la membosankan..tapi watak dato bendahara yang digalas oleh harun salim bachik GK suka tengok..so funny..dan tak membosankan..abon pulak jadi cermin ajaib..kalau la abon berpantun semalam mesti suasana lagi gamatkan...


Umi aida diberi watak sebagai nenek kebayan...erm..watak umi aida bagi GK ok la..tak de apa nak komen sangat tapi yang paling GK suka tengok ialah watak puteri anatasia yang dibawa oleh rita rudiani dan watak arjuna yang dibawa oleh adi putra...cantik sungguh rita semalam..nampak macam anak dara..lawa sungguh..aksi romantik adi putra dan rita pun tak de menjelek mata...dan tak nampak unsur gedik pun...tapi part bila rita tanya adi "sejauh mana awak sayang saya" adi jawab "seluas padang bola" part tue GK kesian juga kat Rita..dia kan tengah dok bersedih dengan perkahwinan dia..rita jawab "pilih la padang lain, padang hoki ke padang besaq(terletak di perlis) ke?awat pilih padang bola...
Watak fizz fairuz pun GK suka juga..dia pegang watak putera raja yang suka kat puteri anatasia tapi puteri tak suka kat dia..tak sangka Fizz fairus pandai nyanyi..not bad juga la suara dia..bagi GK teater RITA, ADI PUTRA, FIZZ FAIRUZ penyelamat Anugerah Skrin 2012 semalam..watak mak andeh oleh nor khairiah pun best juga...lawak sangat...part dia nyanyi pastu dia kata "sedap juga suara aku" buat GK tergelak kat umah...



post signature

7 comments :

  1. yup2 bella pon suka tang rita n adi mmg cantik and kacak ahak

    ReplyDelete
  2. sory to say la kak,anugerah kali ni mcm x syok je kan hahahah...pnonton semua mcm patung,senyap memanjang hahahahh...

    ReplyDelete
  3. saya tgok jugak mula2 pastu tertidur.. hahahhaa.. penat sgt la

    ReplyDelete
  4. betulkan GK ingatkan ana je yg boring rupanya rata2 org x suka terlalu meleret2...nasiblah ada Adi dgn Rita..

    ReplyDelete
  5. a'aa sy pun sk rita dgn adi tu :-)

    ReplyDelete
  6. Hidup rita...rita memang cantik la..

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP