NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, May 11, 2012

TUTORIAL CARA MENDOWNLOAD VIDEO DARI YOUTUBE

Salam semua...semua orang laki-laki pi sembahyang jumaat ker?memandangkan arini jumaat jadi rehat panjang sikit..GK ambik sikit waktu rehat nie update blog sambil download video best2 untuk tatapan si kecik bam-bam aidil kat umah...ok jom GK tunjuk cara paling mudah nak download movie dari youtube...

Mula-mula buka website nie http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-Download.htm

 DAH BUKA DOWNLOAD DULU YE..

PASTU KORANG IKUT STEP NIE YE:
Kalau tak nampak tekan preview ye..
STEP 1:
 
STEP 2:
STEP 3:
 
STEP 4:
 Dah boleh layan movie dah..save dalam pendrive boleh layan kat tv LED yang besar 52' inci tue...




12 comments :

  1. terima kasih..baru kutahu boleh rupanyer download dr youtube

    ReplyDelete
  2. tentang kita boleh cuba..GK suka cara nie lagi...dulu gk penah buat tutorial cara download video dari youtube guna youtube downloader tapi ada org tak faham...jadi cara nie paling simple sangat...mudah sgt nak guna..try la...

    ReplyDelete
  3. ok gak ni..lepas ni leh la layan video tanpa buffering telebih..hehehe

    ReplyDelete
  4. so once kiter donlod, even pc kiter sleep pon, ia still running kan?
    sbb b4 sy guna real player utk donlod, tp bila pc sy sleep, trus unable to download.. ssh...

    sy suker jika sy donlod mlm, dn esok pg file yg di donlod tu siap.. lebih bgus.. tk perlu tgu lama2 dpn pc..

    mcm IDM tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya GK. baru tau mcm mane nk dwload dr u-tube

      Delete
  5. TQVM GK. feel free to visit
    http://cocoapinky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. TQVM,Banyak info yang bole dikongsikan.keep it up.
    Feel free to visit: http://cocoapinky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. youtube downloader PRO full crack new download link http://bccf0ff1.any.gs

    ReplyDelete
  8. lps download kn install la kan, pastu camana nk dpt yg step 1 tu????

    ReplyDelete
  9. dh install buat apa, camana nk dpt step 1 tu ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. STEP PERTAMA: ambik url video kat youtube pastu paste kat free youtube download

      Delete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP