NAK TAU INFO KLIK SINI

Tuesday, February 5, 2013

BARU SIAP PROJECT VIDEO "MY PERLIS"

Salam,
Gk penat sangat semalam dapat assignment ketua admin minta buat video untuk mesyuarat dengan Ketau setiausaha KPDNKK Dato' Saripuddin bin Kasim..
Hati cuak juga..bagi tau kemarin nak ambik arini sebelum kol 2.30 pm nak kena present dah...

Nasib la kat pendrive nie penah la save tempat-tempat menarik diperlis.walaupun perlis nie kecik..tapi tempat yang best-best banyak juga..sampai pening pala nak bubuh gambar yang mana satu...pilih punya pilh ini lah hasilnya...

Jap lagi nak pi present kat boss...kalau dia approve..alhamdulilah..kalau dia tak approve pun it's ok..buat lagi...tapi buat masa la..ini hasil keje GK...

Enjoy it...(perut pun dah lapaq nie...jom santap dulu ye..)
Gk upload kat youtube senang sikit nak play kat blog..tak de la lembap korang nak loading...





post signature

5 comments :

  1. Hi dear,
    Feel free to visit our online blogshop.
    Thanks. :)

    http://chocolatestrawberryhijabs.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back??

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP