NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, October 15, 2010

TOLONG SAYA

Boleh sapa2 tolong saya tak?saya try buka blog saya guna internet explore tapi dia jadi macam nie

Ok saya zoooom sikit dia jadi macam nie:


9 comments :

  1. x dapat nk nolong..sesape yg tahu..please share..tq

    ReplyDelete
  2. jangan guna IE.. it sucks.. =)

    ReplyDelete
  3. try guna browser len.. macam google chorme or mozila.. IE servis dia teruk..

    ReplyDelete
  4. Guna firefox = OK
    Guna Chrome = OK
    Guna Ie = OK gak... :)
    Semua ok....

    ReplyDelete
  5. sy bkak blog ni gne ie..bley je..
    x de klua pon mcm tu..
    *_*

    ReplyDelete
  6. Gadis Kampung: mcm my sista punya blog....bukak guna broadband plak x leh....ie ke hape ke.....tp guna PC kat office baru boleh...spi skrg x tau nape...

    ReplyDelete
  7. boleh buka ye s!L4H. saya saja try buka gn IE nak tengok apa jd selalu kalau saya login saya guna mozilla dan opera ok tak de masalah..tapi bl buka guna IE ada problem...

    ReplyDelete
  8. Try to clear your cookies. Internet Options -> General -> Delete Cookies.

    ReplyDelete
  9. dapatkan movie2 terbaru di http://www.saifulamin.tk . . .

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP