NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, December 2, 2010

BLOG BARANG ANTIK

Saya tengok ada abang nie nama dia AHMAD TAHIR dia sudi jadi kawan saya...tima kasih abg tahir...saya pun pi la ke blog dia...dia dah sudi ke blog saya yang serba kekurangan nie kenapa tidak saya ke blog dia betul tak?...
Bila sampai ke blog dia...perasaan saya terus jadi takjub ternganga juga la mulut saya tadi...
bagi saya blog nie memang evergreen...
Kalau saya tunjuk kat ayah saya nie...mau hari2 dia mengadap blog nie...
korang nak tau tak apa yang buat saya teruja dengan belog abang tahir nie...

Abang Tahir nie tunjuk koleksi barang-barang lama...ada yang saya tak penah tengok pun selama nie...ada kat belog dia...

"Abang, saya mintak copy picture ye nak show kat sini.."

1) Kamera Gulong


2) Cawan  yang diperbuat daripada 100 peratus batang pokok tongkat ali..
  Alat muzik pun ada...nak tengok lagi korang klik kat sini



3 comments :

  1. salam,
    mmg menarik lah blog dia.... hehe saya nak pegi terjah laa.. :)

    ReplyDelete
  2. jom la terjah..little diary kalau awak tengok mesti teruja punyer

    ReplyDelete
  3. Gadis Kampung: Wow, brg antik!

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP