NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, December 24, 2010

GADIS KAMPUNG BARU BALIK DARI CUTI-CUTI MALAYSIA

Lama saya tak buka blog nie..baru semalam sampai dari melaka..penat pun tak abis lagi...yang paling best cuti kali nie pi melaka ikut jalan belakang...dulu selalu pi ikut lebuhraya...sekarang dah tau cara nak pi ikut jalan belakang jadi kami pun try la..alhamdulilah perjalanan yang menyeronokkan..tengok keadaan kampung halaman orang, mulai dari sungai petani terus ke jalan butterworth pi lagi ikut taiping pastu ikut kuala selangor bila sampai area bukit fraser kami dah start ikut jalan highway manusia kat area kl ramai sangat...jammed sungguh masa tue...
Dari highway klia terus kami ikut highway shah alam masuk seremban kemudian sambung balik jalan kampung di sepang untuk ke melaka...perjalanan yang memenatkan sebab dari perlis ke melaka kami ambik masa 15jam macam naik keretapi lak hehehehe kalau ikut highway sebenarnyer cuma 7-8jam je...

Yang buat saya sedih sangat saya terlupa nak bawa kamera..sebenarnyer sebelum nak bertolak dah list apa nak bawa...dalam dok ingat nak ambik kamera di dalam laci boleh terlupa...
sampai kat taiping baru teringat...nasib ada handset..boleh juga snap gambar...
http://3.bp.blogspot.com/_qKcBspNzhfQ/TL2DrbO4YbI/AAAAAAAAAAg/2OoS0eW-3a0/s1600/cartoon-car.jpg


3 comments :

  1. ambik ajelah gambo kat rumah dan belakang rumah

    ReplyDelete
  2. GK: Wow bestnyer bercuti....cepat2 tepek gbr ngan blogging pasal cuti ek...:)

    ReplyDelete
  3. coming soon GK bubuh ye azzey...ala cuti2 besa je..pi pun 3 hari je tak sempat nk pusing semua

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP