NAK TAU INFO KLIK SINI

Saturday, December 18, 2010

JOM PI PESTA PULAU PINANG 2010

Member kat opis ramai dok pakat-pakat nak pi pesta pulau pinang..
depa pi bawa family diorang...
tapi masing-masing plan nak pi konvoi...
Dulu saya penah pi pesta nie..
best sangat masa tue kecik lagi....
teringat kenangan silam hehehe..
korang nak dengar citer tak kenangan saya di pesta pulau pinang masa umur 10 tahun...
"saya jenis budak yang baik tau (puji la dulu pasnie nak kena tarik telinga hehehe)
saya jenis kalau tengok barang memang malas sikit...besa la kalau pi dengan mak dan mak cik-makcik nie, depa kalau tengok barang bukan tau nak tengok sat-sat..tengok barang macam nak dok tido dalam kedai tue je...
saya dah bosan sangat tahap cipan..kebetulan masa tu duit pun memang ada dalam poket saya ternampak umah hantu..saya pun apa lgi terus masuk dalam umah hantu tue...
besa la budak-budak mula-mula masuk umah tue rasa seronok..bila dah lama jalan dalam umah tue tiba-tiba hantu sergah dari belakang pastu terbang kat atas..saya terkejut..saya menjerit punyer kuat pastu menangis dalam umah hantu tue tak mau-mau..."hantu" kesian kot tengok saya nangis teresak-esak dia buka topeng pastu hantar saya kuar...saya nangis tak berhenti lagi masa tue...dia tanya mana mak ayah..saya nak cakap tak boleh pasal dok teresak-esak lagi..last-last dia hantar ke tempat deejay...bila dok tempat deejay macam biasa la deejay pun buat announcement "anak sapa hilang sila tuntut"mak saya mai dekat saya dengan cemas...pastu apa lagi kena tarik telinga la..pasal pi mana-mana tak bagitau...dia ingat saya nangis sebab cari dia tak jumpa sebenarnyer orang nangis pasal terkejut...huhuhuhu"

JOM LA PI PESTA PULAU PINANG 2010..
http://2.bp.blogspot.com/_FQIixW51hKA/SunDjp4sYKI/AAAAAAAAEZc/dKX6k950bRg/s400/logo+pesta+pulau+pinang+2009.jpg

NIE LAGU PESTA PULAU PINANG


12 comments :

  1. Salam.. MJ baru je p pesta minggu lepas.. syok gak.. ;)

    ReplyDelete
  2. ehh,,, pesta penang bkn dh lepas ke kak???
    bila ea tarikh ?? nak pegi tp member gtw dh lepas

    ReplyDelete
  3. anis dudk je penang dulu
    tapi tak pnh pg pon pesta penang nie
    ahah

    ReplyDelete
  4. Time mekar ada urusan kerja kat penang, xde pulak apa2 program di sana. Bila dah blk kl, mcm2 aktiviti pulak yg ado.

    www.whitepearl1400.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. yer laa apa yang best situ ekk...tiap2 tahun dengar tapi sekali pun xpenah pergi (bohsan dengan ke'jem'an sepanjang perjalanan nanti)

    ReplyDelete
  6. duk hidung mancung bukan semua pelancung...wah ingat plak lagu nih.

    ReplyDelete
  7. GK: Bestnyer pegi Pesta P Pinang....dah lama x ke Penang...

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP