NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, December 16, 2010

"My Header Contest"

Tima kasih wida sudi tag saya untuk join contest "My Header Contest" nie...saya memang jenis giler tukar-tukar header...ok saya nak join contest nie macam best juga... Saya pun nak pertaruh dua header la..boleh kan pihak penganjur hehehehe (kategori tamak tahap melampau nie)


                                   
Ok saya pertaruhkan header nie..saya reka sendiri huhuhuhu....


header blog saya sekarang

Header nie my husband suka tengok
Jom la pakat-pakat join nanti boleh menang
topup sbyk RM100    (dan bg yg tak guna topup..yana boleh bankin rm100 k..)                              
TARIKH TUTUP ..5hb/januari/2011..

soli semua lupa lak nak letak link penganjur:

MY HEADER CONTEST


Saya lebarkan contest nie kepada:

13 comments :

  1. ha shida link penganjur mana?
    nanti siapa yg nk adili kita...huhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. bestnya pandai buat header sndirikan?dua2 header awk cantekkk..especially yg no2 tu..

    ReplyDelete
  3. slmt pagi..makaseh ye juin contast yana...good luck...;d

    ReplyDelete
  4. cntik header..buat pkai software pe ehh?

    ReplyDelete
  5. GK: X de header....dan x reti nak buat.....hu3...

    p/s: mmg dua2 header cantik! all the best ye

    ReplyDelete
  6. SORI YE SEMUA LUPA LAK NK LETAK LINK..TAPI SAYA DAH LETAK DAH...JOM LA PAKAT2 JOIN...Shera saya guna photoshop...

    ReplyDelete
  7. Salam..
    Cantik le dan kagum tengok org yang pandai buat benda -benda gini

    ReplyDelete
  8. thanks azzey nnt ada contest lain GK tag nama azzey lg ye...

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP