NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, January 21, 2011

MENCARI PEMENANG CONTEST-PART 1

Hari nie GK sempat pi ke 22 blog je...start dengan blog mimi poeny dan penyudah blog chikako pinky...ada blog yang can't found huhuhu...ada blogger yang tak tinggal url entry...
badan pun rasa lenguh sangat...nak rehat jap...
sepanjang dok mejelajah ke blog2 nie dah 4 kali pi toilet dah..
tak larat GK nak ulang alik dah...
pasnie sambung lagi...korang tunggu ye...
Lambat sikit nak mencari pemenang nie...nak kena buat penuh teliti takut terlepas pandang...

14 comments :

  1. fuh kanan, fuh kiri...mintak2 aku la yg menang...

    ReplyDelete
  2. waahh~ kesian nye . hop ceq dapat . huhuh

    ReplyDelete
  3. xpa dear take ut time
    dgn keadaan cam tu mang nadia paham walapun nadia xpernah prgnt lagi ^___^

    aha dear templte dalam blog nadia design sendri ^__^ tq suka

    ReplyDelete
  4. slow2 ronda k GK

    btw..dah check both senarai peserta part 1 and 2..and dua2 entry tak tersenarai nama zana

    so, here my link if nak check k

    http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/12/jom-jadi-follower-gadis-kampung.html

    ReplyDelete
  5. dah check snarai tpi blog can't found..
    link mgkn tersilp...

    http://daisyneira-sheiraira93.blogspot.com/2010/10/jom-jadi-follower-gadis-kampung.html

    ReplyDelete
  6. Ini dia contest tuu....http://daulatpang5.blogspot.com/2010/11/i-support-cik-dya.html

    ReplyDelete
  7. nasib shiera bg komen...berpeluh gk cari entry shiera dan blog sheira td...mmg can't found...panglima tq reply my msg...dok kat blog panglima td setengah jam cr entry tue tak jmp2....rs2 penah zana ada dlm senarai...jap gk cek tgk...

    ReplyDelete
  8. thanks nadia..masa gk dok kira td ramai juga letak nadia sbg referral...sabar ye semua...

    ReplyDelete
  9. Sorry ganggu..=)


    Saya sudah follow blog awak..
    Awak bila nak follow blog saya..
    http://pangkahbulat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. nak jadi ibu, biasa la...kene byk2 bsbr ye...xmo stress sgt...take care dear~

    ReplyDelete
  11. salam...
    ni link tu...tersalah link kut sblum ni...thanks GK sebab sudi dtg blog bagi tau...

    http://zmal-handmadecard.blogspot.com/2010/11/jom-jadi-follower-gadis-kampung.html

    ReplyDelete
  12. hihi..sian GK sik nk buang air je.hihi

    ReplyDelete
  13. baheek...
    tenang-tenang aja smbil berBW
    :D

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP