NAK TAU INFO KLIK SINI

Saturday, January 1, 2011

TUTORIAL MEMBUAT SHOUT BOX TERSEMBUNYI

Sekian lama saya tertanya-tanya macam ne orang buat pasang shout box tersembunyi akhirnyer saya terjumpa di blog http://teknikbuatblog.blogspot.com saya suka sangat blog nie...blog yang boleh buat saya stay lama la...saya nak kongsi dengan korang cara nakbuat shoutbox nie...korang mesti tercari-cari juga kan macam GK....

Sebelum tu GK nak tunjuk SHOUT BOX terbaru GK...

Kalau korang nak tau macam ne GK buat korang klik sini

2 comments :

  1. salam singgah..

    berjaya! meh la jenguk blog Sue.. credit utk awak! (sambil tlg promote blog awak juga.. hihi)

    New Entry Sue: .: Finally Berjaya Edit Blog :.

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP