NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, April 14, 2011

AKU KENA JADI PENCERAMAH

Minggu lepas dapat panggilan telefon dari seksyen pengguna mintak GK jadi penceramah ari ahad nie...mula2 GK tolak juga ye la dah lama tak bagi ceramah kat orang dok kena ceramah selalu la dengan orang hehehehe...tapi bila pikir balik terima je la nie la peluang untuk baby dalam perut dengar talent mummy dia nie hehehe mana la tau nanti baby dah besar dia pulak jadi pemidato dan penceramah terkenal dapat jadi macam ustaz kazim kira orait la tue...
GK kalau nak bagi ceramah teringin nak jadi macam ustaz kazim orang suka je dengar kita dok bercoleteh...kalau ceramah yang skema je orang pun bosan last2 orang tido...hehehe tapi tue la ustaz tue pengalaman dia banyak...GK nie baru nak bertatih....tajuk ceramah yang diorang suruh GK sampaikan ialah 
"KUASA PENGGUNA:SATU PENGGUNA SATU SUARA"

Kita tengok la ari ahad nie sapa yang berkuasa aku ke diorang hehehehe...jangan dapat audien yang tanya soalan cepusmas dah la...takuit juga nanti diorang tanya soalan yang sensitif pasal pengguna GK serba salah lak nak jawab...diorang kata audien ada cina dan melayu...huhuhuhu 
YA ALLAH KAU SELAMAT KAN LAH AKU Amin....

http://gallery.utem.edu.my/images/photos__2006/majlis_ceramah_marhaban_ya_ramadhan_1427h/8.jpg 

7 comments :

  1. Salam kunjungan... singgahla ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. ok GK nak pi belog zuwairi nie...nak kena naik pesawat ke naik kapal selam yang cepat sikit hehehehe

    ReplyDelete
  3. paling takut kalau kena berdepan dgn org ramai cam gmbr di atas..

    chaiyok GK

    ReplyDelete
  4. Moga sume berjalan dgn lncar ye...

    ReplyDelete
  5. waahhh.. saya sendiri tak suka nak bagi ceramah.. tapi kerja saya pun memang kena bagi ceramah.. adess.. tak best lah!

    ReplyDelete
  6. bila nk hapdet yg GK jadi penceramah ni...

    ReplyDelete
  7. mesti ok kan ceramah tu...kan dulu selalu dh practice time kat class uitm arau dulu :)

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP