NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, February 2, 2012

10 ORANG POPULAR DICARI DI GOOGLE

Tadi GK cite 10 Fastest rising searches yang di cari di google...sekarang GK nak citer pasal 10 orang glemer yang suka di taip masyarakat malaysia di google...
Diorang nie memang popular sangat di kalagan masyarak malayisa..
1. Bruno Mars
http://www.songslover.com/tracks/images/Bruno%20Mars.jpg
  • Penyanyi yang glemer dengan lagu the lazy song,grenade dan banyak lagi la...GK kenal bruno mars pas NABIL rajalawak nyanyi lagu dia masa final maharajalawak haritu...
2. Hana Tajima
http://4.bp.blogspot.com/_SIFOtx4f-6w/TT2_q6B_zsI/AAAAAAAACHA/rwkrKCaDDIE/s1600/428__900x1271_hana-tajima-hijab-style.jpg
  • GK tak kenal sangat hana nie tapi GK selalu dengar citer fesyen tudung dia menjadi ikutan muda-mudi sekarang...dia nie photographer...orang dia memang cantik...bila tengok fesyen tudung macam stail yuna pun ada..
3. Cikgu Shida
http://darkbatman.com/wp-content/uploads/2010/11/teacher-shida.jpg
  • Fenomena cikgu shida pernah meletop dulu kat youtube sampai boleh masuk tv tue...dah tue cikgu shida siap di undang berlakon lagi....untung cikgu miming nie...
4. Avril Lavigne
http://www.solarnavigator.net/music/music_images/avril_lavigne_trucker_shirt.jpg
  • she beautiful...she beautiful..lallalalala....
5. Anwar Ibrahim
http://a3.twimg.com/profile_images/468235241/_DSC6898.jpg
  • GK kesian sangat dengan nasib dia...semoga ada cahaya untuk beliau..
6. Fatin Liyana
7. Justin Bieber
8. Rihanna

9. Ustaz Kazim
http://www.mindaaktif.net/wp-content/uploads/2011/06/ustaz_kazim.JPG
  • my faberet ustaz...GK minat sungguh ustaz kazim nie...ingat lagi masa perut dok boyot (pregnant) masa tue dah 8 bulan sanggup kuar malam2 nak dengar ceramah ustaz kazim kat bintong...tak dapat tatap muka dia depan2 pun tak pe la...janji dapat dengar suara dia live...
10. Hanis Zalikha





     

No comments :

Post a Comment

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP