NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, July 19, 2012

CARA MENUTUP AURAT YANG SALAH


Salam semua,
Tadi GK ada citer pasal isu ABBY ABADI kena hentam pasal dia tweet isu "FREE HAIR"..
nak tengok entry tue klik bawah nie..

Jadi sekarang GK nak tunjuk kat korang cara menutup AURAT tapi sebenarnya SALAH...
Dalam kita tak sedar, kita sebenarnya telah melangkahkan kaki kita setapak untuk menuju neraka..
kita lupa aurat wanita ialah dari hujung rambut sehingga hujung kaki 
kecuali MUKA dan TAPAK TANGAN..
Cuba kita perhati harini kita tutup aurat sempurna tak?
Ikut ajaran ISLAM ke tak?
Lihat gambar dibawah nie semoga kita tidak tergolong dalam orang yang merugikan...


NOTA KAKI:
Semoga RAMADAN kali ini membawa kita bertemu dengan MALAM LAILATUL QADAR..

3 comments :

  1. salam dear,best entry ni,boleh jadikan panduan....
    jemput lawat blog ummi juga ya dear....

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP