NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, July 20, 2012

KAMERA DV300F SMART SAMSUNG ADA WI-FI

Salam korang,
Korang penah dengar tak kamera ada wi-fi bukan kamera telefon ok..nie kamera digital..
Korang boleh transfer gambar terus ke YOUTUBE,FACEBOOK,TWITTER , PHOTOBUCKET, PICASA dan seangkatan dengannya..best sangat la kamera DV300F SMART CAMERA nie..harga pun tak mahal cuma RM559 je..mampu milik la..skrin dia 1.5' LCD didepan kamera..kat depan kamera pun ada skrin juga..korang boleh tangkap gambar pastu boleh terus antaq imej ke telefon pintar atau tablet atau PC mahupun laptop..janji ada wi-fi okey..

Senang la nak tangkap gambar sendiri pasni..tengok kat skrin depan tue je..boleh buat self timer.Boleh terus share photo dengan kengkawan kat youtube,facebook, picasa dan blog Korang juga boleh buat "MOTION PHOTO" maksud dia..korang tangkap gambar seseorang sedang menari tapi orang disekeliling dia boleh mengeras seperti patung..macam dalam gambar nie..
Kamera nie boleh 5x zoom pastu 25cm wide angle dan 16.1 mega pixel..of course gambar dia memang cantik la..

Design dia memang classis  tetapi mendapat sentuhan moden dan menawan.

Selain kamera nie boleh buat gambar di dalam Gambar (Masih / Movie) membolehkan korang menunjukkan dua imej pada masa yang sama. Hanya masukkan satu gambar dalam masa yang lain, dan kemudian melaraskan saiz dan kedudukan. Korang juga boleh menambah klip video salah satu gambar korang. macam dalam gambar nie..
..
Korang juga boleh buat 8 jenis gambar lucu..Dengan menggunakan kamera nie korang boleh buat magic frame. ada 12 jenis template yang cantik-cantik.
.
Selain tu korang juga boleh edit gambar yang korang tangkap tue jadi art atau lukisan..sempoi la..Tak payah susah2 edit guna photoshop atau photoscape dah pasnie.

Dengan menggunakan split shot korang boleh menggabungkan tiga imej yang berlainan bagi mewujudkan satu kenyataan seni - cuba kembali ke centaur dengan menggabungkan potret diri sendiri dengan gambar kuda. Atau hanya mengambil satu imej dan berjalan melalui tiga penapis yang berbeza untuk menghasilkan kolaj yang terbaik.Memang best la kamera nie..ada 4 jenis smart kamera keluaran samsung nie..tapi GK minat kamera nie lagi..jom tengok youtube pasal kamera nie..
No comments :

Post a Comment

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP