NAK TAU INFO KLIK SINI

Tuesday, July 10, 2012

SOALJAWAB GK BERSAMA USTAZ AZHAR IDRUS DI YOUTUBE

Salam semua,

GK arini ada sikit mood nak design pastu tertiba terlintas nak buat video..actually nie first time GK buat video dan upload kat yourube..sebelum nie pernah buat video just upload directly terus ke facebook...tapi sekarang rasa nak share dengan semua orang maka GK show video ni spesel untuk pengunjung  blog GK dulu...pastu jap lagi GK nak upload kat youtube pulak..tadi cuba dah upload kat youtube tapi gagal...

Sebenarnya soal jawab tue, GK dapat dari koleksi ceramah yang ditanya oleh peminat setia Ustaz azhar idrus sendiri..diorang tanya kat ustaz dalam ceramah..tapi soalan-soalan yang diorang tanya tue memang lawak sangat..jadi GK buat kartun konon-konon GK yang tanya soalan tue dan ustaz jawab tapi dalam bentuk video..

Enjoy watching...nak komen pun boleh..nak tanya pun boleh..




7 comments :

  1. okay....simpan koleksi jawapan kelakar ustaz ni..

    ReplyDelete
  2. heheeeeeeee....ngilai jap. Boleh ker? Peace...

    ReplyDelete
  3. ASSALAM...selamat kenal...suka sngt UAI..I foolow

    ReplyDelete
  4. oooo mcm 2 ye...kawin dulu

    ReplyDelete
  5. GK memang minat sangat dengan ustaz azhar idrus nie..

    ReplyDelete
  6. Hahahahaha.. Kelakar laa video 2.. Interesting.. Sgt2 best untuk ditonton :))

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP