NAK TAU INFO KLIK SINI

Monday, August 6, 2012

GK SUKA PING BUSUK

Salam semua,

Hari nie GK nak kongsi dengan korang satu tips nak up traffik korang..
Sejak GK daftar dengan ping busuk a.k.a Ping Aggregator untuk rakyat Malaysia
Jumlah visitor di blog GK nie makin bertambah..paling GK suka perhati jumlah yang sedang viwers dalam satu masa..
Penah dulu GK post entry GK ke ping.busuk pastu berduyun orang terjah blog GK sampai mencecah 43 dalam satu masa..ini buktinya..

Jumlah ranking pun makin bertambah..
Tadi GK try daftar satu lagi blog komuniti untuk meningkat traffik blog GK..tapi hampeh la..rumit giler..

Dia nak macam2..dah la tue nak submit entry hanya 2 entry saja sehari pastu kena cerita sikit entry tue pasal pe..kena tag sendiri kategori entry tue..pastu kena upload gambar sendiri..
langsung tak friendly...

Tak macam ping busuk..just submit url entry terus submit pastu tengok dah ada dalam list..
Tak minta macam-macam pun..
Kat Ping busuk ni, korang nak submit berapa entry sehari pun tak pe..tak kena bayaran pun..
Kalau orang surf cari entry korang memang senang sangat nak tengok sebab website dia tersusun..tak caca marba..
Yang paling best entry kat ping busuk memang entry fresh dan terkini..bukan entry mengarut macam....

NOTA KAKI:


5 comments :

  1. Betul ke apa yg GK katakan?

    ReplyDelete
  2. busuk.org memang best, easy n menarik!

    ReplyDelete
  3. busuk was here :D hehehehe.. tq GK!! muahs!

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, Terima kasih kerana artikel anda ini. Bagi pihak busuk.org, kami amat terharu dengan komen dan respons positif daripada blogger seperti anda. Kami juga saban hari mencari idea untuk meningkatkan prestasi ping busuk seterusnya jenama busuk.org sendiri. InsyaAllah, doakan busuk.org agar terus berada di dunia blogger Malaysia dan nantikan servis2 busuk yang lain. Terima kasih sekali lagi daripada team busuk.org.

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP