NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, September 7, 2012

DOA PENGASIH UNTUK PIKAT SI DIA

Salam GK nak kongsi satu doa untuk insan yang ingin berkahwin dengan si dia tapi payah untuk si dia terima cinta korang...ini bukan sihir tapi ini ayat al-quran..GK dapat dari blog http://serupamulo.blogspot.com
Seperti yang tuliskan oleh penulis belog serupamulo:
Doa pengasih ini baik diamalkan supaya mendapat kekasih yang dihajati. Jika suka seseorang itu berusahalah secara baik dan bukan secara paksaan seperti menggunakan minyak dagu, minyak cenuai dan lain-lain minyak yang dimentarakan dengan menggunakan sihir. 
Jika mengamalkan ayat-ayat suci Allah SWT akan mendapat berkat serta kasih sayang yang tulen. Kasih sayang berpanjangan. Jika menggunakan ilmu pengasih yang menggunakan sihir, selepas masanya, kekasih anda akan sedar dia disihirkan. Jauhkan sihir kerana ia adalah syirik dan dosa besar . Tak bau syurga bila mati.

Firman Allah SWT maksudnya:

"Maha Suci Tuhan yang telah menciptakan makhluk-makhluk semuanya berpasangan; sama ada dari yang ditumbuhkan oleh bumi, atau dari diri mereka, ataupun dari apa yang mereka tidak mengetahuinya". (Surah Yassin ayat 36)
Firman Allah swt maksudnya:

"(Ingatlah peristiwa) ketika Nabi Yusuf berkata kepada bapanya: "Wahai ayahku! Sesungguhnya aku mimpi melihat sebelas bintang dan matahari serta bulan; aku melihat mereka tunduk memberi hormat kepadaku". "(Surah Yusuf Ayat 4)

Caranya:

Setiap kali bertemu atau bersua dengan kekasih atau suami anda, bacalah kedua ayat ini. 
Untuk mendapatkan kesan yang baik, hendaklah diamalkan selalu membaca dihadapannya. Tidak perlu membaca dengan kuat, memadailah dengan hanya membaca di dalam hati. Dihembus perlahan kearah mukanya. Selain itu, agar dikasihi masyarakat, bacalah kedua2 ayat ini setiap kali lepas solat sebanyak 3 kali. 

NOTA KAKI:
Semoga korang jumpa pilihan hati yang menepati syariat Islam..GK cuma menyampaikan kalau berjaya itu semua dengan izin Allah..

5 comments :

 1. maaf kalau bertanya.

  katanye:
  Setiap kali bertemu atau bersua dengan kekasih atau suami anda, bacalah kedua ayat ini.
  Untuk mendapatkan kesan yang baik, hendaklah diamalkan selalu membaca dihadapannya. Tidak perlu membaca dengan kuat, memadailah dengan hanya membaca di dalam hati. Dihembus perlahan kearah mukanya.

  tapi kalau berjauhan, bagaimana?

  ReplyDelete
 2. ye... saye setuju dengan ayat itu, kasih berdasarkan kasih Allah tak lekang oleh masa. cume banyaklah orang menyalahgunekan ayat tu, sehingga jalan kiri yang ia tempoh. salam kenal jak ye...

  ReplyDelete
 3. link asal dari sini...selamat mengamalkan..

  http://www.resepirahsiaku.com/2010/12/doa-pengasih-untuk-si-dia.html

  ReplyDelete
 4. tak kisah la dr mn pun...kalau yg baik tue elok dikongsi2 kan..

  ReplyDelete
 5. Assalamu'alaikum warahmatullah hiwabarokatu.minyak pengasih tidak syirik.kata ustaz qzhar idrus..ianya bergantung ayat apa yang dibacakan..dan mengenali suraf yusuf 4 tu memang mujurab...

  ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP