NAK TAU INFO KLIK SINI

Wednesday, November 28, 2012

ICE CREAM MAKER YANG MURAH TAPI BERKUALITI

Salam semua,
GK dalam proses dok survey ice cream maker..ingat nak beli nak buat koleksi..sekarang ni GK gila makan ais krim..ingat nak buat sendiri...resepi dah banyak GK carai..dulu penah buat ice cream oreo..lahamdulilah menjadi..masa tue GK guna blender je..tapi sekrang ingat nak beli ice maker khas untuk ice crema je..tak nak campur-campur dengan menda lain...hehehe

Tadi dolam dok survey GK jumpa ice cream maker nie kat lelong.my..harga dia dalam RM55 je..nama dia "Electronic Soft Gelato Ice Cream Maker Machine Homeware"..ia bukan saja boleh buat ice cream malah buat yogurt pun boleh..


Produk Spesifikasi:
Kapasiti: 500ml
Kuasa undian: 15W
Rated voltan: 220V - 50HZ
Datang dengan jaminan 1 tahun

Ciri-ciri Produk:
- 2-in-1, boleh digunakan untuk membuat ais krim & yogurt
-Rekaan bentuk dengan warna terang
- Mudah untuk beroperasi & bersih, penjimatan tenaga, super rasa seperti strawberi, coklat, vanila, dan lain-lain yang cekap
- Produk mesra alam
- Produk yang sesuai yang sihat bagi wanita, pelajar, belia, warga tua, dan lain-lain.


post signature

4 comments :

  1. Asslmkm GK..
    Ha ah kan..best juga kalau ada mesin buat ice cream sendiri ni. Hari2 nak mkn ice cream pun boleh..

    ReplyDelete
  2. tak pernah thu cara buat aiskrim... ada rupanya. haaaaaa

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP