NAK TAU INFO KLIK SINI

Tuesday, October 19, 2010

BIAR BETUL HARGA MACAM TUE

Semalam saya dan my hubby makan la kat kedai makan kat area dekat2 dengan kampung tapi kedai dia ok la tak la teruk...nice la juga...
Perut masing-masing dah lapar..al maklum la saya tak sempat nak masak (kalut buat apa tah)...
Kami pun order la...

http://2.bp.blogspot.com/_hRmgVxzLxVI/S_9M-fLfauI/AAAAAAAAAX4/s8p6ljhCei8/S220/milo%2Bais.jpg
1 Milo Ais

http://3.bp.blogspot.com/_0mITCzLp_KM/SrJ3gjRYMQI/AAAAAAAADNY/Vs_6x7tScxo/s320/abc+air+batu+campur+ais+kacang.JPG
1 Ais kacang

2 Bihun Goreng

SEdap sangat makanan kat gerai tue...kami makan sampai licin..

Pastu kami pun nak bayar la..my hubby panggil makcik tue tanya dia berapa RM..Korang nak tau dak harga semua makanan tue berapa
Scroll...


.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.



















.,.,.,.,.,.,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,








Semua nyer cuma RM 6.60...kami berpandangan siap suruh makcik tue kira lagi..makci tue pun kata la..
MILO AIS = RM 1.20
AIS KACANG = RM 1.00
BIHUN GORENG = RM 2.20 x 2 = RM4.40
JUMLAH = RM 6.60

Kami senyum sampai ke kereta tak sangka murah giler....












5 comments :

  1. salam kenal ye..Betrul ke betul? Hehe... apepun makanan kt kmpung mmg murah..

    ReplyDelete
  2. murahnye..kedai yg mane tu? hehehe~
    tp pekan pahang nie pun kmpg jgk..ta murah camtu pun..huhu~

    ReplyDelete
  3. kalau korang nak jom la lepak kat gerai tue dekat jalan nak pi tasik melati juga...

    ReplyDelete
  4. Gadis Kampung: Kt ne tu? nk try le! heh3....

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP