NAK TAU INFO KLIK SINI

Monday, October 18, 2010

KEMANA HILANG IDEA-IDEAKU

Saya buka blog nie seawal jam kol8 pagi..saya settel semua keje saya dulu...saya tengok je blog nie...dalam hati dok pikir nak tulis apa?
2 jam berlalu.....Saya tenung lagi..last2 saya blogwalking...saya tak de idea nak tulis apa...

Semalam saya pikir macam2 nak tulis..bila dok depan komputer otak jadi blurrrrrrr...
http://1.bp.blogspot.com/_Wv-wCfXeXHk/TAu5SUR2YNI/AAAAAAAAAeE/h2jpt2bU3LU/s1600/bersih-komputer.jpg

Takpe la saya nak buat keje lain dulu...mungkin pasni idea mai...erm..terkejut juga sebelum pukul 12 ptg keje semua dah siap...

Saya tengok lagi blog nie dalam otak dok pikir nak tulis apa????
sejam dah berlalu..satu entry pun tak publish lagi...
http://3.bp.blogspot.com/_597TS_k-pho/TGa-vXYtmSI/AAAAAAAAAVM/oB3nGMTC3Cs/s1600/ist2_56642-smiley-12.jpg 
Shida,what happen to you my dear...u have problem??.?suara kecik bertanya pada diri ini...tak semena-mena aku mengeleng kepala..

Mungkin ini yang dipanggil ketandusan idea kot...member saya penah cakap dulu.. 
"bila ang buat blog nie..akan ada satu tahap ang jadi "mental block". Ang ada idea tapi ang tak tau pa nak tulis..last2 ang akan tengok je blog ang...

Adakah ini yang penah di ceritakan oleh perempuan gadis peluru dulu...



2 comments :

  1. salam,
    ok lah ni... kira dah dpt satu entry w'pun takder idea... kira idea jgk ni, idea menulis tentang takder idea... huhu

    http://cikidis.blogspot.com/2010/10/yang-tertulis-untukku.html

    ReplyDelete
  2. Gadis Kampung: bl ada idea......catit kat buku atau save kt hp.....

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP