NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, October 15, 2010

KURSUS ELEKTRIK DAN ELEKTRONIK SEMURAH RM20

Berita baik kepada semua adik abang  mahupun pakcik ada berita baik untuk korang...
korang minat nak belajar tak cara nak guna kalkulator saintifik,baik pulih telefon bimbit?
Macam nie?

http://4.bp.blogspot.com/_wdITrTNFOzk/S-3wz6eNMpI/AAAAAAAAAj4/drYF-R-JVlc/s1600/calculator.jpg 
http://4.bp.blogspot.com/_9G1kOb_a_FI/TF_mnGve1QI/AAAAAAAAACk/YxHaBzFSjck/s320/projek+ekektronik.jpg.jpg 
http://www.contrib.andrew.cmu.edu/~lmobertz/smartphonespic.jpg 
http://www.newfreedownloads.com/imgs/15724-w520.jpg

Khusus nie tak mahal murah sangat cuma RM20- RM160.00 anjuran KOLEJ KOMUNITI Arau,Perlis...
jom baca nie....
 
TARIKH
NAMA KURSUS
TEMPOH
YURAN
TEMPAT
9/10/10
ASAS PENGGUNAAN KALKULATOR SAINTIFIK
9.00pg-2.00ptg

RM 20.00
TAMBUN TULANG,PERLIS
10/10/10
PROJEK ELEKTRONIK
9.00pg-5.00ptg

RM 20.00
TAMBUN TULANG,PERLIS
16/10/10
&
17/10/10
KURSUS BAIK PULIH TELEFON BIMBIT
9.00pg-5.00ptg

RM 150.00

TAMBUN TULANG,PERLIS
23/10/10
&
24/10/10

AUTOCAD 2D

9.00pg-5.00ptg
(2 Hari)

RM 50.00


TAMBUN TULANG,PERLIS
  
Saya dapat tau mengenai hal nie pasal my hubby bawa balik sekeping kertas yang dia ambik kat restoran mee rebus kat arau...

 Kalau korang minat korang hubungi : Kolej Komuniti Arau 
(jgn col saya lak saya bukan tau apa2 just nak share je dengan korang)
No tel: 04-9869800
faks: 04-9779491

JOM LA PAKAT-PAKAT JOIN..

3 comments :

  1. Gadis Kampung: dulu kat skolah pnh belajo calculator tu...tp dh x ingat dh! hi3...

    p/s: anda di tag! Amik award kat blog ye.....:)

    ReplyDelete
  2. ada award lagi ye...bestnyer..award kemarin pun belum display lagi...

    ReplyDelete
  3. kak gk bley post iklan kat http://ampcenter.blogspot.com

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP