NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, October 15, 2010

KURSUS MASAKAN CUMA RM 40

Berita baik kepada semua kaum Hawa atau kaum Adam ada berita baik untuk korang...korang minat nak belajar buat KEK KUKUS
 MASAKAN BARAT,ANEKA,JELI DAN ROTI tak?
macam nie?
http://farm1.static.flickr.com/131/350123876_1d90471ddc_m.jpg
 http://farm1.static.flickr.com/205/470931896_ac2ad557f3_m.jpg 
http://medicalplanology.blogdetik.com/files/2010/02/puding-000.jpg 
http://1.bp.blogspot.com/_JXvinpLvQSQ/SZmV67BSHUI/AAAAAAAAABk/-dHiM30_0Ms/S700/DSC08537.JPG 
http://2.bp.blogspot.com/_euF7SPBSCf4/TIM78mTKsdI/AAAAAAAAENk/ZUnF4hwavpg/s1600/IMG_5797.JPG 
http://img.foodnetwork.com/FOOD/2006/09/12/ig0706_muffins_lg.jpg

Khusus nie tak mahal murah sangat cuma RM40 anjuran KOLEJ KOMUNITI Arau,Perlis...
jom baca nie....

TARIKH
NAMA KURSUS
TEMPOH
YURAN
TEMPAT
2/10/10
PENGHASILAN KEK KUKUS
(Kek Coklat, Kek Buah,Muffin)
9.00pg-2.00ptg
RM 40.00
JEJAWI,PERLIS
9/10/10
PENGHASILAN MASAKAN BARAT
(Baked Bolognaise Lasagna & Baked Rice)
9.00pg-2.00ptg
RM 40.00
JEJAWI,PERLIS
16/10/10
PENGHASILAN ANEKA PUDING
(Puding Soya Cincau,Puding Cendol Gula Melaka, Puding Lobak Merah & Puding Coklat Bersos Oren)
9.00pg-2.00ptg
RM 40.00
JEJAWI,PERLIS
23/10/10/
PENGHASILAN DADIH DAN JELI KELAPA
9.00pg-2.00ptg
RM 40.00
JEJAWI,PERLIS
30/10/10
PENGHASILAN ROTI
(Mexican Bun & Red Bean Bun)
9.00pg-2.00ptg
RM 40.00
JEJAWI,PERLIS
                
Saya dapat tau mengenai hal nie pasal my hubby bawa balik sekeping kertas yang dia ambik kat restoran mee rebus kat arau...

 Kalau korang minat korang hubungi : Kolej Komuniti Arau 
(jgn col saya lak saya bukan tau apa2 just nak share je dengan korang)
No tel: 04-9869800
faks: 04-9779491

JOM LA PAKAT-PAKAT JOIN...




































                

2 comments :

  1. Gadis Kampung: blh menambahkan skil memasak nih!

    ReplyDelete
  2. kita selalu join kolej komuniti kat selayang....tp kat perlis lagi murah

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP