NAK TAU INFO KLIK SINI

Tuesday, November 23, 2010

'The BlackBerry Torch – Hotter and Smarter with DiGi"

Saya ada dapat email dari abang nuffnang..dia tanya saya nak tak BLACKBERRY TORCH 9800 DIGI nak bagi...saya tanya abang nuffnang betul ker bang?dia kat "betul sayang" kalau tak caya u klik sini  selepas saya klik, terkejut saya dibuatnyer..mana taknyer DIGI buat offer dik non...
 5165901292 8600c7a1aa Blackberry Torch 9800 Available At Digi Now, Priced RM900 for the first 300 customers

Hanset i dah la tengah nazak...sekali DIGI buat offer..nie buat i teruja nak tau lebih lanjut nie...Korang nak tau 11/11/2010 dah lepas la aritu DIGI buat offer BLACKBERRY TORCH 9800 nie cuma RM999 khas untuk 300 customers yang daftar aritu...tapi korang jangan susah hati...korang join je contest nie tajuk contest
'The BlackBerry Torch – Hotter and Smarter with DiGi" kot-kot ada rezeki korang...jom la pakat-pakat join...

KENAPA BLACKBERRY TORCH 9800 HOTTER DENGAN DIGI : 

Dengan  DG Smart Plan saya boleh dapat memiliki BLACKBERRY TORCH 9800 dengan harga RM1,499 kalau harga sebenar RM2,299 murah tue...dah jimat RM800..dengan DG Smart Plan saya boleh untung banyak...korang tak caya?korang tengok nie?

http://lh3.ggpht.com/_fGy1N_LRqxo/TN1OnFhh5vI/AAAAAAAADz0/T7KRwPnUi7A/DG%20Smart%20Plan2_thumb%5B2%5D.jpg?imgmax=800 

Mesti korang nak tau lebih lanjut apa dimaksudkan SURF SMART, CALL SMART, SAVE SMART DENGAN ROAM SMART kan? mai la dekat sikit saya nak bagitau...

1) SURF SMART:
Orang macam saya hari-hari mesti buka internet..kalau tak buka blog saya nie mesti hati saya jadi tak senang..tak tenteram macam kucing kehilangan anak kecik je...dengan DG Smart Plan saya boleh layari internet tanpa had dengan hanya RM68 sebulan...murahkan...jimat..jimat...nak surf internet pun senang...sekarang nie liputan DIGI dah meluas..kat kampung mak saya pun dah dapat coverage DIGI...best sangat...

2) CALL SMART:
 
Bila ada BLACKBERRY TORCH 9800 nanti dengan menggunakan DG Smart Plan saya boleh menghubungi orang tersayang macam family dan rakan-rakan dengan penjimatan sebanyak 50%...wow...murahnyer...boleh la saya bergayut setiap masa...guna handphone canggih sayang la kalau simpan je...baik guna buat MMS ker? Saya nak tangkap gambar cantik-cantik hantar MMS kat orang tersayang? kalau nak hantar SMS pun boleh, cuma 10sen je ke semua rangkaian, kalau nak lagi touching boleh hantar VOICE SMS cuma 15sen je seminit...

3) SAVE SMART
Dengan adanya BLACKBERRY TORCH 9800 sambil menggunakan DG Smart Plan saya boleh jimat banyak sangat..dah la 100% rebate keatas penggunaan internet tanpa had dah tue DIGI bagi lagi promosi kalau saya guna bill lebih RM200 saya dapat percuma internet tanpa had..best tue...boleh layari internet setiap masa...kalau saya bill saya RM100 - RM199.99 saya juga dapat rebat sebanyak 25%...best sangat...

4) ROAM SMART
 
Saya ada juga kawan-kawan yang tinggal kat Indonesia dengan Singapura..selalu kalau saya nak menghubungi diorang saya guna email je...sekarang dah ada facebook saya banyak chatting dengan diorang guna facebook je la...tapi dengan DG Smart Plan saya boleh berjimat saya boleh menghubungi diorang RM36/sehari tanpa had...boleh sembang puas-puas...best tue....

 SEBAB APA SAYA NAK SANGAT BLACKBERRY TORCH 9800?
Bila dapat BLACKBERRY TORCH 9800 saya nak hias skrin dia dengan gambar saya dan suami la...macam kat atas tue...berangan kena ada betul tak?

CIRI-CIRI BLACKBERRY TORCH 9800 YANG BUAT SAYA TERPIKAT:

1) MUKA DEPAN BLACKBERRY TORCH 9800
Dengan BLACKBERRY TORCH 9800 ni saya cuma perlu touch screen je..saya nak tukar ringtone cuma perlu sentuh symbol volume tue je. Saya boleh mencari apa-apa dengan sentuh symbol search je...memang senang la nak guna..function screen BLACKBERRY TORCH 9800 begitu friendly users.

 2) TELEFON:
Handset nie memang friendly user a..function dia mudah sangat nak guna...tengok la gamabr ni ..symbol yang ada di screen handset memudahkan kita untuk akses dan menggunakan hanset ini dengan senang dan mudah...

3) BUKU TELEFON
Dengan menggunakan BLACKBERRY TORCH 9800 saya boleh menyimpan banyak no telefon dah tue kalau saya nak cari no telefon pun mudah sangat...korang tengok la
  
4)  KAMERA 5 MEGA PIXEL:
Blackberry Torch 9800 dilengkapi dengan
kamera berkuasa 5 mega pixel, mempunyai  flash, auto focus-berterusan dan image stabilization, ditambah 11 mode imej dan merakam video ! Dengan Blackberry Torch 9800 nie saya boleh memperbesarkan gambar dengan menggunakan jari je...macam gambar di bawah...saya memang suka tangkap gamabr..suka sangat...saya rasa Blackberry Torch 9800 nie memang pilihan terbaik sangat...terbaek dari kilang tue....

5) GAMBAR:
Nak tengok koleksi gambar kita pun senang sangat..ada slide show mudah sangat nak guna..pastu kita boleh zoom gambar kita..zoom la banyak mana pun gambar tak pecah pun...besar kan zoom cuma guna geseran tangan je...
 6)  MESSAGES:
Saya memang "hantu SMS" eh silap lak bukan hantu tapi "RATU SMS" saya bukan macam mawi tau...tapi saya suka sangat taip mesej..mesej lama-lama saya jarang nak padam...handset yang ada sekarang tak boleh simpan mesej banyak..kalau banyak sangat nanti jadi hanged lak...tapi Blackberry Torch 9800 nie tak hanged paling suka dia senang sangat nak cari mesej-mesej lama-lama.

7)  CUT,COPY AND PASTE:
Korang jangan ingat dengan komupter je kita boleh cut and paste...guna Blackberry Torch 9800 pun boleh la...masa saya layari internet tue kalau saya terjumpa artikle yang best-best boleh saya cut and paste nanti boleh buat entry kat blog saya...bagus la Blackberry Torch 9800 nie..

 8) TULIS MESEJ:
Kalau korang rasa janggal guna touch screen korang boleh guna key pad...jangan risau la Blackberry Torch 9800 nie ada key pad bagi oarang yang jenis tangan berminyak elok la guna key pad...sayang laa handset baru anda..

9) INTERNET:
Dengan skrin sebesar 3.2 inci ini amat memudahkan pengguna untuk ‘explore’ dengan lebih mudah ke dalam paparan utamanya. Penggunaan internet dengan Blackberry Torch 9800 memang laju dengan pantas sangat...dengan DG Smart Plan yang murah dan penggunaaan Blackberry Torch 9800 yang canggih mudah la saya nak layari internet dan mengupdate blog saya nie...

Ni la hanset Blackberry Torch 9800 saya yang bakal dihadiahkan oleh abang nuffnang (perasan betul aku nie)

5 comments :

  1. Salam cantik! ingat nak sambar juga sebiji :)

    Jom singgah ke akuanakpahang "Segalanya disini suka duka sebuah kehidupan."

    ReplyDelete
  2. Gadis Kampung: Mmg cantik...tertarik....dan d bomb! ....:)

    ReplyDelete
  3. kalau dapat free GK nk sgt2..kAlo nk beli kena pikir 2 kali juga

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP