NAK TAU INFO KLIK SINI

Friday, December 3, 2010

BEDAK MIYAMI MURAH DAN BERKUALITI

Ello kaum-kaum hawa...saya nak buat pengumuman Cosway ada buat offer dari 
25/11/2010 sampai 24/12/2010
sapa nak beli bedak miyami Two-Way Cake cuma RM19.90 kalau tak offer harga dia RM28..
Jom la pakat-pakat beli..
http://1.bp.blogspot.com/_hDORJ-KT6q4/SoS_iVyd6XI/AAAAAAAABRo/xlgY4c_tWww/s320/Image(1057).jpg
offer RM19.90 sekarang
Saya nak citer pengalaman saya guna bedak nie...nak dengar tak?
Kejadian itu berlaku pada masa yang sunyi (wah macam citer suspen lak hehehehe)
 Okey okey saya seriuas tak nak main-main ..
Awal tahun 2009, saya terjumpa dengan "mak nyah " nie dia seorang make up artis..dia kata la...i percaya je..
dia kata kalau nak make up cantik tapi nak bedak murah guna miyami je...
span tu kasi lembap-lembap sikit baru sapu kat muka...
saya pun apa lagi bila dengar macam tue...terus pi cosway beli bedak tue...
memang betul berkesan la...hilang terus jerawat-jerawat kecil dan tompok itam dimuka...
tapi sebelum sapu bedak nie saya sapu nie dulu...
http://lh5.ggpht.com/_StE9axpdbuA/Slm0dPKTcvI/AAAAAAAAAv0/PNmVXyxgW24/s288/DSC05472.JPG 
Tapi sekarang saya dah tak guna cream safi dah pasal muka jadi makin berminyak bila cuaca panas...
Pastu saya tukar pakai
http://img829.imageshack.us/img829/8061/59209618.jpg  
Silky white lightening Liquid Foundation..alhamdulilah muka tak la berminyak dan comot dah masa cuaca panas...



12 comments :

  1. sy pun pakai bedak miyami tu.. memang elok.. n jimat... sy bli dah 2 bulan pakai x habis2 ag..
    x payah nak pkai tebal2 mmg dah berkesan dah..

    ReplyDelete
  2. wah! yeke?? tingin nk cuba miyami ...
    nk try gak laa...sok p MAHA klu sempat singgah COSWAY hihi

    ReplyDelete
  3. Salam dtg tengok promosi bedak :)

    Jom Jalan-jalan ke Pahang "Tak kenal maka tak cinta."

    ReplyDelete
  4. tak pernah try lagi la bedak miyami sebab pakai bedak nyonya je..krim safi pun ok jugak dulu time sekolah pernah guna skang guna garnier aqua defense lak. best.. tengok kulit jugak kan, klu ok kita teruskan kan.

    Latest Entri :
    Bila Si Dia Bertanya
    Ya Allah Masaku Dah Tiba

    ReplyDelete
  5. saya pun pakai miyami , elok .. ada promosi ? nak kena beli nih .. hehe

    ReplyDelete
  6. hehehhe kita pun guna bedak nie mmg best.... kene beli lg nie sementara offer...

    ReplyDelete
  7. miza pun guna bedak miyami jugak.
    best bedak ni. ada sekali foundation :)

    ReplyDelete
  8. Miss Annaz mmg pengguna tegar Miyami two way foundation nie..

    sbg dealer cosway itu mmg bonus, sambil jual, sambil jd demo..
    ha..ha..ha..

    Skarang offer RM19.90, paling murah offer RM 16.80..
    Sapa yang x pernah cuba, sila la cuba dulu. Anda pasti puas hati...

    ReplyDelete
  9. Zie gune silky girl oil control nyer bedak. jugak murah dn berkualiti taw. am to pm muke x berminyak...hikss

    ReplyDelete
  10. btol2...saya pon ade dgr dari sumber yang lebih kurang tntg bedak tuh...:)...

    ReplyDelete
  11. smua kdai cosway ke ad promotion ni???
    bru smlm tny kwn kata x de...isk3

    ReplyDelete
  12. semua cosway buat promotion nie tapi sekarang dah bis la...

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP