NAK TAU INFO KLIK SINI

Thursday, December 2, 2010

"MUSH 1st Giveaway"

Bestnyer kontest nie...dapat hadia replika cawan..i like..
Hari mood memang rajin tahap cipan kepanasan...
saya cek inbox jumpa mesej dari one siti, dia tagged say untuk join contest
"MUSH 1st Giveaway"..
jom la korang kita pakat2 join bagi memeriahkanlagi contest nie...

Kalau korang nak cari blog mush senang je korang tengok header nie..
mushpunyer.blogspot.com
Mush minta kepada korang kalau nak join contest nie macam besa la letak la banner nie. nak cari contest nie tak payah just korang klik sini je
 
Kalau korang rasa gambar nie besar sangar korang kecil je...dia tak mare punyer..dia galakkan lagi..pastu dia kata korang jangan lak lupa letak gambar nie kat sidebar dalam blog korang...senang orang nak klik...

Pastu dia bagitau jangan lupa add dia dalam erti kata lain...korang wajib jadi follower dia...saya dah lama jadi followers dia..
Pastu korang jangan lupa klik like kat facebook dia facebook dia nama KUTU PINGGAN MANGKUK bukan kutu atas rambut tau...nie saya tunjuk dia punya FB kang korang cari tak jumpa lak...

klik
di facebOok page KUTU PINGGAN MANGKUK, mush saya dah like page nie nick name saya kat FB shida dieda


Pastu macam besa la korang kena  Tag pada 3 orang Blogger lain dan pastikan mereka tahu bahawa mereka telah di tag..so saya nak pilih...
  1. AAP(aku anak pahang)
  2. Azzey
  3. Litle diary
 Dan last sekali, jangan lupa tinggalkan nama dan link entri penyertaan korang kat kotak komen entri "MUSH 1st Giveaway" ni ye.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN ADALAH
TEPAT PUKUL 10.00PMPADA 15 DISEMBER 2010


Pemenang dipilih secara rawak di mana cara pemilihan adalah
melalui cabutan sahaja....




Hadiah ???
1 x Hadiah Utama
**Topup bernilai RM30 (jika pengguna postpaid akan di bank in ke akaun anda)
**Replika cawan dari Kutu Pinggan Mangkuk
**Kupon potongan sebanyak 10% untuk pembelian secara tunai segala item yang terdapat di katalog Kutu Pinggan Mangkuk di Facebook



5 x Hadiah Saguhati
**Topup bernilai RM10 (jika pengguna postpaid akan di bank in ke akaun anda)
**Kupon potongan sebanyak 10% untuk pembelian secara tunai segala item yang terdapat di katalog Kutu Pinggan Mangkuk di Facebook

4 comments :

  1. salam,
    adoi... saya ni payah sikit nak masuk contest, tak penah berjaya...tu yg lomah nak join.. keke
    terima kasih sgt2 sbb tag saya, saya hargai.
    saya ucapkan 'good luck' utk awak ye... chaiyokk..

    ReplyDelete
  2. Salam, Terima kasih byk2 kerana sudi tag kat saya. Terkadang saya nie boleh tahan juga kekalutannya, apapun jika berkelapangan masa nnt kita try. Terima kasih utk semua itu sebagai tanda penghargaan buat saya TQVM.

    ReplyDelete
  3. salam, thanx sudi jOin GA Mush, List peserta GA ada di page LIST GIVE AWAY ye...keep in tOuch ya...!!!


    MUSH

    ReplyDelete
  4. mcm best je..teringin nk join...huhuhu

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP