NAK TAU INFO KLIK SINI

Wednesday, February 23, 2011

HADIAH UNTUK PEMENANG AKAN DI POS HARI INI

Seronoknyer ada orang sudi bantu nak balut hadiah...
alhamdulilah semua hadiahs udah disiap balut...jap lagi nak pos dah...kepada yang menang tue zaikulin,aqnaim,tomatokering,one siti, cute mum dan nadi@1589 GK ucapakan tahniah....
Moga korang suka la dengan hadiah yang GK bagi nie ye....
tapi yang sedih nadi@ lupa nak bagi alamat..
macam ne GK nak pos ye...
nanti nadi@ bagi alamat tau...

3 comments :

  1. dear nadia dah bg lama dulu
    dekat fbokk xdapt ek :(

    ReplyDelete
  2. Dear Gadis Kampung

    Saya masih baru dalam blog ni..Tlg bagi tunjuk ajar especially macamana nak bagi ramai follower.Tq

    ReplyDelete
  3. tak sabar dah dpt hadiah..he..he..hee

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP