NAK TAU INFO KLIK SINI

Tuesday, March 1, 2011

PENANDA BUKU HASIL TANGANKU

Dah lama rasanyer GK tak menulis blog...rindu kat korang...bila dok depan komputer kepala mula rasa berdenyut2...tapi arini alhamdulilah la baby tak meragam...dia suka tengok GK mendesign kot...bila GK start design terus hilang rasa sakit kepala...alhamdulilah GK dah siap 3 keping penanda buku...actually niat nak buat penanda buku nie timbul selepas balik dari pesta buku aritu...tengok buku2 rasa nak borong semua je...tapi kena budget juga...dalam dok bajet tue 6 buah buku juga la GK sambar....tapi baca satu pun tak abis lagi hehehehhe...korang nak tengok tak penanda buku yang GK design...masa tunjuk kat opismate GK kemarin dia kata cantik boleh jual...nak tergelak pun ada...tapi GK tak berniat pun nak berniaga...just suka2 je....

Penanda buku yang pertama GK design masa tu malam... idea pun mencurah-curah je

Penanda buku nie GK design kemarin..kawan GK kata dia suka design nie

Penanda buku nie GK design nak dekat senja dah...
Itu je la yang sempat GK design....aje nak bagi hilang rasa sunyi...minggu nie suami GK dah balik dari operasi....seronoknyer rindu giler 2 bulan tak jumpa....rasa sunyi sangat....

7 comments :

  1. klu jual ade untungnye tu...
    attractive,,,huhuu

    ReplyDelete
  2. cik puan GK,nk tny leh?sy punyer blog xleh upload pic..apa mslh ek??picasa web album full apa ntah..xphm ler..hope sudi bantu

    ReplyDelete
  3. ye ker?gk tak nah lagi jadi macam tue....

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum .. kak .. saya suka design bookmark akak tu ... boleh x ajarkan saya cara nak buat bookmark ?

    ReplyDelete
  5. hi kak, blh tnya mcm mna bt size bookmarks jd size mcm akak 2 guna photoshop?

    ReplyDelete
  6. hi kak, blh x tnya mcm mana bt size bookmarks 2 mggunanakn photoshop mcm size bookmarks akak 2?

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP