Monday, May 14, 2012

TUTORIAL PHOTOSCAPE: CARA NAK BUAT GAMBAR BERGERAK

Hujan dah turun...bosannya...dah la posa...rasa ngantok je...nak tido jap la pas nie...tapi sebelum tu nak bagi satu tutorial nak bagi gambar bergerak...sapa-sapa nak buat banner boleh la guna photoscape ambik animated gif...
macam nie...
step pertama buka photoscape ambik animated gif pastu masukkan gambar banyakkan..pastu play la..then save...




7 comments:

  1. tak membebankan page loading ke ? kekadang tu rasa cam teringin jugak nak buat ade gambo gegerak ni tapi risau kalo memberatkan pulak..

    ReplyDelete
  2. masih baru tetapi blog dah lama, rugi kalau tak monetize blog GK

    ReplyDelete
  3. best la blog nie..macam2 boleh belajar

    ReplyDelete
  4. ye tp sya x phm sgt bab blog ni.. ada x sape2 yg sudi tlg wat kn?

    ReplyDelete
  5. ajarkan saya membuatnya?..!..:'(

    ReplyDelete
  6. mudah je ni...yg penting install dulu photoscape ye..

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

IKLAN BERBAYAR

There was an error in this gadget

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails