NAK TAU INFO KLIK SINI

Monday, October 15, 2012

Menang RM5000 DENGAN JOIN CONTEST SAYA PERLU MRT sebab…

Salam semua,
Korang tau tak apa itu MRT?
Apa korang tak tau?tak biasa dengaq?ok mai dekat sikit GK nak explain..
MRT ialah:
MRT bermaksud MASS RAILWAYS TRANSIT iaitu sistem kereta api yang membawa jumlah penumpang yang ramai. MRT mempunyai gerabak yang panjang dan boleh membawa jumlah penumpang yang ramai berbanding dengan sistem kereta api yang sedia ada di Malaysia sekarang.MRT sebenarnya telah digunapakai di beberapa negara seperti USA, Hong Kong, Singapura dan lain-lain. Fungsi MRT adalah sama seperti LRT yang ada di Malaysia tetapi yang membezakannya ialah jumlah muatan yang boleh dibawa dan panjang gerabak.
MRT ini mempunyai 35 STESEN yang menghubungkan dari Sungai Buloh hingga ke Kajang. Landasan MRT ini dibina sepangjang 51 KM. Sangat panjang ya untuk dibandingkan dengan sistem kereta api yang sedia ada. MRT ini juga bakal digunakan untuk 1.2 JUTA penduduk di sekitar Lembah Kelang.
GK nak bagitau kat korang MRTCorp ada buat satu peraduan "Snap a photo, write a caption & WIN RM5000 cash!" 
Korang jenis suka snap gambar tak?atau korang jenis kaki suka mengupload semua benda kat FB dan minta kawan-kawan undi tak?kalau ye..korang memang layak join contest nie  "Snap a photo, write a caption & WIN RM5000 cash!" .
Nak tau info lebih lanjut klik sini. Peraduan “Saya perlu MRT sebab...” adalah satu peluang yang mudah dan hebat bagi anda untuk mengekspresikan idea-idea anda secara umum tentang mengapa anda perlukan MRT dan mendapat pengiktirafan sambil memenangi hadiah wang tunai. Anda perlu menulis frasa terbaik mengapa anda perlukan MRT dan lampirkan gambar yang sesuai untuk frasa anda. Kemudian, dapatkan sokongan keluarga dan rakan-rakan untuk mengundi penyertaan anda.

Hadiah-Hadiah
MRT Corp juga akan memberikan RM5,000 setiap bulan selama 3 bulan kepada penyertaan yang menerima paling banyak undian setiap bulan . Bukan itu sahaja, semua pemenang bulanan turut berpeluang memenangi Hadiah Utama wang tunai bernilai RM10,000. Nak lebih info klik sini

Ok cara nak sertai peraduan nie buat macam nie ye:
post signature

3 comments :

  1. http://mrtmyride.com.my/ViewEntry.aspx?EntryID=1685 . tolong tau vote tau.. sy pon join jgkcontest ni.. :)

    ReplyDelete

Seronok tak entry nie?Komen la sikit..。^◕‿◕^。

HASIL TANGAN GADIS KAMPUNG

Related Posts with Thumbnails

IKLAN JAP